PaperFlower Skrevet 21. mars 2017 #1 Skrevet 21. mars 2017 Dette er kanskje et dumt spørsmål, men jeg må spørre så jeg ikke spiser rå fisk og blir dårlig. Har kjøpt meg et par pakker med varmrøkt makrell fra Fiskemannen, en "vanlig" og en peppermakrell. Men jeg har aldri i mitt liv spist eller laget noe med makrell, utenom makrell i tomat og lignende. I og med at de er varmrøkt, skal de da spises som de er, "rå", eller skal de gjennomvarmes? Eller kanskje bare varmes opp til en god temperatur? Jeg går ut i fra at "varmrøkt" betyr at den allerede er stekt/gjennomvarmet sånn at de ikke er direkte rå. Eller må det varmebehandles uansett? Er det kanskje som røkelaks, der den skal spises rå/kald? 1
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2017 #2 Skrevet 21. mars 2017 Du kan spise den akkurat som den er. Hallo. Bruk hodet litt. Anonymkode: 3cedd...5c1 3
Grønn Frosk Skrevet 21. mars 2017 #3 Skrevet 21. mars 2017 Den er ferdig preparert, og klar til spising 😀 6
AnonymBruker Skrevet 21. mars 2017 #4 Skrevet 21. mars 2017 Spiser den som den er, den er ikke rå Anonymkode: 87002...bb1 4
Gjest Catalina Culès Skrevet 21. mars 2017 #6 Skrevet 21. mars 2017 Den spises som den er, den trenger ikke varmebehandling,
Gjest Ravna Skrevet 21. mars 2017 #7 Skrevet 21. mars 2017 (endret) . Endret 3. september 2017 av Ravna
PaperFlower Skrevet 21. mars 2017 Forfatter #8 Skrevet 21. mars 2017 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Du kan spise den akkurat som den er. Hallo. Bruk hodet litt. Anonymkode: 3cedd...5c1 Det gjorde jeg, og jeg fant ut at jeg burde spørre her først. Jeg kan ingenting om hverken makrell eller røyking av mat. Takk for alle svarene, da spiser jeg den som den er. 3
Gjest Overrasket Skrevet 21. mars 2017 #9 Skrevet 21. mars 2017 Fisken er ikke rå etter varmrøking. Det blir litt som om noen gir deg en banan uten skall på, også spør du om det er noe du må ta av før du kan spise bananen.
Jerry Lee Skrevet 21. mars 2017 #10 Skrevet 21. mars 2017 (endret) Pålegg. Smør tjukt på. Det er nydelig. Jeg liker'n som den er, men godt også med slangeagurk, en stripe majones og et strø nykvernet pepper. Endret 21. mars 2017 av Jerry Lee 4
Jerry Lee Skrevet 21. mars 2017 #11 Skrevet 21. mars 2017 Handleliste onsdag. 1. Varmrøkt makrell. 2. Uviktig. 3. ---"--- 4. ---"--- osv... 4
HerKommerMummi Skrevet 21. mars 2017 #12 Skrevet 21. mars 2017 Du må ha den i microen i 15 min på maks varme. Neida.
Jerry Lee Skrevet 21. mars 2017 #13 Skrevet 21. mars 2017 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Du kan spise den akkurat som den er. Hallo. Bruk hodet litt. Anonymkode: 3cedd...5c1 Ingen grunn til å bli ufin. Sikkert noen ting DU ikke vet, også. 7
Athene Skrevet 21. mars 2017 #14 Skrevet 21. mars 2017 Som den er. Men er vel ment som pålegg. Eller som en av flere retter på et koldtbord? Har aldri sett på det som middag. Kanskje med dampede småpoteter og godt smør? 3
Jerry Lee Skrevet 21. mars 2017 #15 Skrevet 21. mars 2017 2 minutter siden, Athene skrev: Som den er. Men er vel ment som pålegg. Eller som en av flere retter på et koldtbord? Har aldri sett på det som middag. Kanskje med dampede småpoteter og godt smør? Vet du...siste setningen frister. Men det ER pålegg, ja. 1
Gjest Den Lille Heksa Skrevet 21. mars 2017 #16 Skrevet 21. mars 2017 Det er godt med poteter og kålstuing til.
Jerry Lee Skrevet 21. mars 2017 #17 Skrevet 21. mars 2017 Akkurat nå, Den Lille Heksa skrev: Det er godt med poteter og kålstuing til. OMG! Pålegg til middag. Må prøves! 2
Pringle Skrevet 21. mars 2017 #18 Skrevet 21. mars 2017 Jeg elsker fiskepålegg "Varmrøkt", og forsåvidt også "kaldrøkt", betyr at produktet er ferdig bearbeidet og klart til å spises.
pulverheksa Skrevet 22. mars 2017 #19 Skrevet 22. mars 2017 Som de over her sier den er ferdig til å spises. Vil bare tipse om at varmrøkt makrell er utrolig godt i potet og purresuppe. Jeg legger biter av varmrøkt makrell i bollen og heller varm suppe over. Nydelig som en kjapp og enkel middag. Jeg anbefaler også å prøve røykesild, kjempegodt på skive med litt majones og agurk.
Gjest Elnah Skrevet 22. mars 2017 #20 Skrevet 22. mars 2017 16 timer siden, Jerry Lee skrev: Vet du...siste setningen frister. Men det ER pålegg, ja. Ikke når du spiser den med kokte poteter og rømme, da er det middag. Er potetene kalde er det kveldsmat
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå