Gjest ii skogsdronninga Skrevet 15. desember 2004 #1 Skrevet 15. desember 2004 Lurer på hvordan man skal få en god rød saus til de som er diabetikere.. Noen tips?
Gjest Gjesta Skrevet 15. desember 2004 #2 Skrevet 15. desember 2004 Jeg vet ikke helt, men du kan bruke friske bær (frosne) og kjøre i foodprocessor, og deretter tilsette litt fruktose. Fruktose er ikke så skadelig (for diabetikere og andre) som vanlig sukker, siden det er en kompleks sukkerart som brytes langsomt ned, og har moderat effekt på blodsukkeret. Unngå kunstige søtstoffer, de smaker stort sett blæh!
Elze Skrevet 15. desember 2004 #3 Skrevet 15. desember 2004 Eller lag rød saus av Fun Light-bringebærsaft.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå