Gå til innhold

Oppskrift på rød saus ( til riskrem) for diabetikere


Anbefalte innlegg

Gjest ii skogsdronninga
Skrevet

Lurer på hvordan man skal få en god rød saus til de som er diabetikere..

Noen tips?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg vet ikke helt, men du kan bruke friske bær (frosne) og kjøre i foodprocessor, og deretter tilsette litt fruktose. Fruktose er ikke så skadelig (for diabetikere og andre) som vanlig sukker, siden det er en kompleks sukkerart som brytes langsomt ned, og har moderat effekt på blodsukkeret. Unngå kunstige søtstoffer, de smaker stort sett blæh!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...