Cyndaquil Skrevet 16. mars 2017 #1 Del Skrevet 16. mars 2017 Jeg tenkte jeg skulle bake cookies til i morgen, nettopp kommer fra butikken og kjøpt alt jeg trenger vite. Rundstykker, fordi det har jeg jo. Men jeg oppdaget nå at det er blitt steinhardt. Kan jeg fortsatt bruke det? Eller vil det påvirke smaken til kjeksene 😮? tenkte å gå løs på det med en hammer 😊 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1092744-kan-man-bruke-hardt-brunsukker/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Emera Skrevet 16. mars 2017 #2 Del Skrevet 16. mars 2017 Det er et tips i denne artikkelen. Kanskje verdt å prøve? Ellers oppbevarer jeg brunt sukker i lukket pose i kjøleskapet. Da blir det ikke hardt hos meg. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1092744-kan-man-bruke-hardt-brunsukker/#findComment-19472588 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå