Gå til innhold

Kan man bruke hardt brunsukker?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg tenkte jeg skulle bake cookies til i morgen, nettopp kommer fra butikken og kjøpt alt jeg trenger vite. Rundstykker, fordi det har jeg jo. Men jeg oppdaget nå at det er blitt steinhardt. Kan jeg fortsatt bruke det? Eller vil det påvirke smaken til kjeksene 😮? tenkte å gå løs på det med en hammer 😊

Gjest Emera
Skrevet

Det er et tips i denne artikkelen. Kanskje verdt å prøve? Ellers oppbevarer jeg brunt sukker i lukket pose i kjøleskapet. Da blir det ikke hardt hos meg. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...