AnonymBruker Skrevet 15. mars 2017 #1 Skrevet 15. mars 2017 Uten kryssallergi tåler jeg aldri egg og løk. Med kryssallergi er det en lang liste nå med gulrot, potet, steinfrukter ++. Så snart denne pollen er over er det kornprodukter. Da tåler jeg fint mel, men ikke rug osv. Så er det noe annet de neste etter det, var det nøtter osv da? Opplever å ikke kunne spise noe frukt og grønt på vårhalvåret. Hva spiser dere da? Vil jo være litt sunn. Appelsin går fint, men det er det. Anonymkode: cba0a...9d7
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2017 #2 Skrevet 15. mars 2017 Jeg prøver å holde meg unna latex Anonymkode: a3cf5...e57
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2017 #3 Skrevet 15. mars 2017 Min kryssallergi er ikke knyttet til pollen og/eller sesong. Så lever slik året rundt. Man venner seg. Anonymkode: 8a96c...dec
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2017 #4 Skrevet 15. mars 2017 Joda, man blir vant. Det som er trygt å spise er kylling og ris, melkeprodukter. Men kan jo ikke leve på det. Hva med mangel sykdommer? Anonymkode: cba0a...9d7
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2017 #5 Skrevet 15. mars 2017 22 minutter siden, AnonymBruker skrev: Uten kryssallergi tåler jeg aldri egg og løk. Med kryssallergi er det en lang liste nå med gulrot, potet, steinfrukter ++. Så snart denne pollen er over er det kornprodukter. Da tåler jeg fint mel, men ikke rug osv. Så er det noe annet de neste etter det, var det nøtter osv da? Opplever å ikke kunne spise noe frukt og grønt på vårhalvåret. Hva spiser dere da? Vil jo være litt sunn. Appelsin går fint, men det er det. Anonymkode: cba0a...9d7 Har du kryssallergi, så tåler du ikke rå epler m.m. kokte epler, gulrøtter m.m. tåler du. Poteter er det ingen som kryssreagerer på. Egg har heller ikke noe de kryssreagerer på. Skal du kutte ut disse mengdene av mat sore deler av året, så får du etter en tid mangelsykdommer. Du bør snakke med kvalifisert helsepersonell. Anonymkode: 94102...386
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2017 #6 Skrevet 15. mars 2017 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Joda, man blir vant. Det som er trygt å spise er kylling og ris, melkeprodukter. Men kan jo ikke leve på det. Hva med mangel sykdommer? Anonymkode: cba0a...9d7 Aldri hatt. Jeg har fødemiddelallergi i tillegg og tar prøver en gang i året for å sjekke opptak av vitaminer og mineraler. Kun vært tom for B12 en gang, ellers får jeg i meg det jeg trenger via kosten. Anonymkode: 8a96c...dec
skjerpings Skrevet 15. mars 2017 #7 Skrevet 15. mars 2017 Jeg kan stort sett spise alt så lenge det er varmebehandlet. Banan, druer og de fleste typer bær tåler jeg rått hele året. Det eneste jeg holder meg unna uavhengig av tilberedning er mandler og hasselnøtter, som er det jeg reagerer absolutt kraftigst på. Har du testet at du faktisk reagerer på alle disse matvarene, eller tar du det ut ifra en liste fra f.eks apoteket?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå