monja Skrevet 14. desember 2004 #1 Skrevet 14. desember 2004 Hva slags grønnsaker bruker dere når dere lager grønnsaker og dip?
Gjest Bertine Skrevet 14. desember 2004 #2 Skrevet 14. desember 2004 Oppskjærte gulerøtter, blomkål, brokoli og agurk. Nam nam
Arkana Skrevet 14. desember 2004 #3 Skrevet 14. desember 2004 Gulrøtter i staver (evt knaskerøtter), selleri i staver, reddiker, agurk i staver, kålrot i staver.
Gjest gjest1 Skrevet 14. desember 2004 #4 Skrevet 14. desember 2004 Gulrøtter og selleri i staver, og blomkål. Kålrot også av og til. Hva slags dip bruker folk da? For tiden er jeg svak for Maarud sin, Tortilla eller hva den nå heter. Nam nam
Arkana Skrevet 14. desember 2004 #5 Skrevet 14. desember 2004 Hva slags dip bruker folk da? Bruker Maarud Holiday, den er best. Eller hjemmelaget rømmedip, salsa e.l.
Gjest gjest1 Skrevet 14. desember 2004 #6 Skrevet 14. desember 2004 Jeg bruker gulrøtter, agurk eller selleri. Og så får jeg mannen til å lage meg løkdip av mager kesam, ergo er det nesten ikke noe kalorier å bekymre seg over!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå