Gjest Seleena Skrevet 14. desember 2004 #1 Del Skrevet 14. desember 2004 Kva drikk du til pinnekjøtt? Skal på fest på nyttårsafta og har ansvar for innkjøp av drikke. (Ikke akevitt) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleMy Skrevet 14. desember 2004 #2 Del Skrevet 14. desember 2004 Øl og akevitt er jo det mest vanlige og det aller beste, men vi pleier i tillegg å ha rødvin for de som ønsker det ved siden av... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Seleena Skrevet 14. desember 2004 #3 Del Skrevet 14. desember 2004 Kva slags raudvin? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleMy Skrevet 14. desember 2004 #4 Del Skrevet 14. desember 2004 Vi har vinkjeller , så det varierer fra år til år. Spør på polet du - men det er nok lurt å si at det ikke skal være hoveddrikken (for det skal det vel ikke?), men smake godt ved siden av..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Seleena Skrevet 14. desember 2004 #5 Del Skrevet 14. desember 2004 Vi er ein gjeng på 10 stk og 5 av oss drikk verken øl eller akevitt, så det får bli brus på oss :-) Skal spørre på polet..... Har du tips til muss. vin og/eller billig champagne? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
hegehi Skrevet 14. desember 2004 #6 Del Skrevet 14. desember 2004 Leste en artikkel i en avis i går om vinvalg til de ulike sortene julemat....Det var enter dagbladet, vg eller aftenposten på nett.... Du kan jo gå inn og sjekke. De kom med konkrete vinvalg til nokså normale priser (tror den de anbefalte til pinnekjøtt kostet ca 129 kr) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dalwhinnie Skrevet 14. desember 2004 #7 Del Skrevet 14. desember 2004 Her er artikkelen om vin til julematen: http://oslopuls.no/cityguides/nav/news.jht...se&context=food Vinneren til pinnekjøtt er Giordano Primitivo di Manduria 2001 fra Puglia i Italia til 125 kroner. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 14. desember 2004 #8 Del Skrevet 14. desember 2004 Øl til pinnekjøtt! Ellers ville jeg valgt Farris til de som ikke vil ha øl. Dersom du vil har rødvin til pinnekjøtt kan du prøve "Arrow" eller "J.P. Chenet cabernet sauvignon og syrah". Disse er ikke for snerpete, dvs. de har lite garvestoffer, noe som er en fordel til salt kjøtt. Men jeg anbefaler likevel ikke rødvin til pinnekjøtt Og dersom dere skal ha røkt pinnekjøtt, så hold rødvin langt unna! Det vil nærmest skje en kjemisk reaksjon i munnen som oppleves som veldig tørr og snerpete. Og det virker som om fettet i kjøttet deler seg i munnen. Ville heller til nød gått for en frisk hvitvin med noe sødme ala Køningsmosel, eller en frisk Alsace basert på riesling. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 14. desember 2004 #9 Del Skrevet 14. desember 2004 Øl til pinnekjøtt! Ellers ville jeg valgt Farris til de som ikke vil ha øl. Det er ikke alle som liker Farris (jeg synes det er grusomt), og man vil jo gjerne ha noe litt bedre enn vann å drikke på en såpass spesiell dag. Så jeg synes brus er en god idé til de som ikke drikker alkohol. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 14. desember 2004 #10 Del Skrevet 14. desember 2004 Det er jo ganske ustilig å servere brus sammen med pinnekjøtt, da. Til voksne vel og merke. Men hver sin smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 14. desember 2004 #11 Del Skrevet 14. desember 2004 Det er jo ganske ustilig å servere brus sammen med pinnekjøtt' date=' da. Til voksne vel og merke. Men hver sin smak.[/quote'] Tja, svigers har drukket brus til pinnekjøttet sitt i alle år. Har aldri sett på det som ustilig, det er vel ingen regel om hva man skal eller ikke skal drikke til pinnekjøtt. Selv synes jeg øl ikke passer til noe som helst, men som du sier: hver sin smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chihiro Skrevet 14. desember 2004 #12 Del Skrevet 14. desember 2004 Juleøl til pinnekjøttet! (I år blir det jule-Clausthaler på meg da...) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 14. desember 2004 #13 Del Skrevet 14. desember 2004 Jeg drikker som regel Mozell til pinnekjøttet, liker det best. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
starie Skrevet 15. desember 2004 #14 Del Skrevet 15. desember 2004 Det er jo ganske ustilig å servere brus sammen med pinnekjøtt, da. Til voksne vel og merke. Men hver sin smak. Jeg liker hverken øl, vin eller akevitt, så mener du at jeg skal sitte å tvinge i meg noe av dette for å ikke virke "ustilig"? Drikker julebrus til pinnekjøtt jeg, og synes det er godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trill Skrevet 15. desember 2004 #15 Del Skrevet 15. desember 2004 Signera denne eg! Julebrus til pinnekjøtt. Stilig eller ikkje. Pappa drikke juleøl og akevitt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbær Skrevet 15. desember 2004 #16 Del Skrevet 15. desember 2004 Julebrus og pinnekjøtt er et must! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Seleena Skrevet 16. desember 2004 #17 Del Skrevet 16. desember 2004 Tusen takk for råd. Den vin-tråden hjalp meg mykje! jordbær: Det er eg heilt enig i. Julebrus er best Så får begynne å drikke etterpå eg då. Kjøper øl og brus Vin til dei som vil ha det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå