Gå til innhold

Hvordan lage kake i to etasjer? (teskje-forklaring ønskes)


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg kan lage kaker og lager både marsipankake og fondantkaker uten problemer og synes det er gøy. Men ønsker å lage en kake med en etasjetopp på, den trenger ikke være stor. Feks om basen er fra 26 cm form, så kan gjerne toppen være på 12-18. 

Men ta fondantkake som eksempel. Hvordan setter jeg en oppå den andre, hva trengs av produkter for å montere uten kollaps? Noen tips? 

Gode steg-for-steg forklaringer eller link til videoer? 

Takk!! 

Anonymkode: 9c5cc...a36

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Verken steg-for-steg eller video, men jeg leste et sted om at det går an å stabilisere kaka med sugerør. Dvs. kappe sugerør i passe lengde, og stikke ned i det nederste laget der hvor du har tenkt å sette toppen. 

(Prinsippet er vel litt som når man slår ned peler der det skal bygges hus eller veg på dårlig grunn.)

Anonymkode: 147a9...d3f

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...