AnonymBruker Skrevet 10. mars 2017 #1 Skrevet 10. mars 2017 Jeg kan lage kaker og lager både marsipankake og fondantkaker uten problemer og synes det er gøy. Men ønsker å lage en kake med en etasjetopp på, den trenger ikke være stor. Feks om basen er fra 26 cm form, så kan gjerne toppen være på 12-18. Men ta fondantkake som eksempel. Hvordan setter jeg en oppå den andre, hva trengs av produkter for å montere uten kollaps? Noen tips? Gode steg-for-steg forklaringer eller link til videoer? Takk!! Anonymkode: 9c5cc...a36
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2017 #2 Skrevet 10. mars 2017 Verken steg-for-steg eller video, men jeg leste et sted om at det går an å stabilisere kaka med sugerør. Dvs. kappe sugerør i passe lengde, og stikke ned i det nederste laget der hvor du har tenkt å sette toppen. (Prinsippet er vel litt som når man slår ned peler der det skal bygges hus eller veg på dårlig grunn.) Anonymkode: 147a9...d3f
Batgirl Skrevet 10. mars 2017 #3 Skrevet 10. mars 2017 http://www.kjoekkenmagi.no/trinn-for-trinn-stablekake/
Gjest Marillia Skrevet 13. mars 2017 #4 Skrevet 13. mars 2017 På 10. mars 2017 den 17.56, Batgirl skrev: http://www.kjoekkenmagi.no/trinn-for-trinn-stablekake/ Dette er en god beskrivelse for hvordan man lager en stablekake
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå