AnonymBruker Skrevet 7. mars 2017 #1 Skrevet 7. mars 2017 Neste uke blir det en hektisk dag. Hvor lang tid i forveien kan klargjøre en middag og la den stå i kjøleskapet? Hvis jeg lager kjøttsaus til spagetti Onsdag kveld, holder da denne seg i kjøleskapet til Fredag ettermiddag? Eller bør det fryses? Anonymkode: 06926...c4f
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2017 #2 Skrevet 7. mars 2017 Den holder seg, men kan godt fryses uansett Anonymkode: 77e81...d26
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2017 #3 Skrevet 7. mars 2017 Det går helt fint, bortkastet arbeid å fryse den. Det meste av tilberedt (altså kokt/stekt) mat holder seg uten problemer 4-5 dager i kjøleskap. Anonymkode: f681e...02f 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå