AnonymBruker Skrevet 4. mars 2017 #1 Skrevet 4. mars 2017 Eller i romtempratur? Det står ingenting på flaskene. Det er snakk om cherryeddik og hvitvinseddik... Anonymkode: 03904...9a4
Antoinette Skrevet 4. mars 2017 #3 Skrevet 4. mars 2017 De kan oppbev. i normal romtemp. Men husk at korken må skrus godt på.
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2017 #4 Skrevet 4. mars 2017 Når jeg googler får jeg litt forskjellige svar... http://www.dagbladet.no/mat/ingrediens/sherryeddik romtemp. http://no.allanswers.site/vin/sherry-eddik-den-motvillige-gourmet.php kjølig. Forvirret. TS Anonymkode: 03904...9a4
Gjest Catalina Culès Skrevet 4. mars 2017 #5 Skrevet 4. mars 2017 Har alltid oppbevart slikt i kjøkkenskapet.
Tummy Skrevet 4. mars 2017 #6 Skrevet 4. mars 2017 Det var vin engang så tok de proppen ut, så ble det eddik helt av seg selv. hva det blir etter det er blitt eddik med korken av eller på er jeg usikker på men den kan stå sykt lenge før det blir noe annet. Noen har vist begynt å kjøre miljø hjem og vasker badet med eddik. Bakterier misstrivs i eddik. Sopp sikkert også. Mulig UV lys kan påvirke den over lengre påvirkning. Mørkt og kalt er nok det aller beste for perfekt farge og smak over lang lan tid. Men du blir nok neppe syk av den med det første.
AnonymBruker Skrevet 4. mars 2017 #7 Skrevet 4. mars 2017 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Når jeg googler får jeg litt forskjellige svar... http://www.dagbladet.no/mat/ingrediens/sherryeddik romtemp. http://no.allanswers.site/vin/sherry-eddik-den-motvillige-gourmet.php kjølig. Forvirret. TS Anonymkode: 03904...9a4 Det er jo ikke mulig å stole på noe i sånne automat-oversatte tøyseartikler. Du vet jo aldri hva forfatteren av artikkelen egentlig har forsøkt å si, og du aner ikke noe om hvem som har skrevet den og hva dette mennesket kan. Dette ser ut til å være en elendig oversettelse av en tilfeldig blogg. Jeg tror nok du trygt kan fortsette å oppbevare eddik i romtemperatur. Anonymkode: ca3a0...e2a 2
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2017 #8 Skrevet 6. mars 2017 Eddik er ganske surt, og fungerer dermed som et naturlig konserveringsmiddel. Så lenge korken er på og flasken lagres mørkt i normal romtemperatur vil det gå helt fint. I likhet med sukker og salt vil 35% eddik holde omtrent evig under gode forhold. Vanlig eddik er bare 7%, så den vil nok ikke overleve deg. Anonymkode: eeea1...ebf
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2017 #10 Skrevet 6. mars 2017 Hvor fant du den i butikken da? Hvor du finner varen i butikken...er et hint Anonymkode: d73ee...747 1
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2017 #11 Skrevet 6. mars 2017 36 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvor fant du den i butikken da? Hvor du finner varen i butikken...er et hint Anonymkode: d73ee...747 Det stemmer ikke. Hvor varen står i butikken trenger ikke si noe om hvordan den skal oppbevares etter at den er åpnet. Det er mange matvarer som fint kan oppbevares i romtemperatur så lenge de er uåpnet, men bør settes i kjøleskap når de er åpnet. Da er det en mye bedre regel å faktisk lese hva det står på etiketten. Står det at den må oppbevares kaldt etter åpning? Ikke det? Da kan du trygt sette den i romtemperatur. Anonymkode: ca3a0...e2a 3
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2017 #12 Skrevet 7. mars 2017 19 timer siden, AnonymBruker skrev: Det stemmer ikke. Hvor varen står i butikken trenger ikke si noe om hvordan den skal oppbevares etter at den er åpnet. Det er mange matvarer som fint kan oppbevares i romtemperatur så lenge de er uåpnet, men bør settes i kjøleskap når de er åpnet. Da er det en mye bedre regel å faktisk lese hva det står på etiketten. Står det at den må oppbevares kaldt etter åpning? Ikke det? Da kan du trygt sette den i romtemperatur. Anonymkode: ca3a0...e2a Det står ingenting om oppbevaring etter åpning. ts Anonymkode: 03904...9a4
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2017 #13 Skrevet 7. mars 2017 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Det står ingenting om oppbevaring etter åpning. ts Anonymkode: 03904...9a4 Altså er det trygt med romtemperatur. Anonymkode: ca3a0...e2a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå