AnonymBruker Skrevet 3. mars 2017 #1 Del Skrevet 3. mars 2017 Hvilken type smør bruker du når du lager hvitløkssmør som skal på baguetter? Soft flora eller Melange feks ? Anonymkode: 1c376...aa5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wenda Skrevet 3. mars 2017 #2 Del Skrevet 3. mars 2017 Jeg bruker smør. Altså helt vanlig smør. Meierismør heter det vel. Noen ganger bruker jeg Røros smør Melange og slikt kaller jeg ikke smør. Det er margarin og ikke noe jeg vil bruke 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2017 #3 Del Skrevet 3. mars 2017 Nei, jeg lager ikke hvitløkssmør med margarin. Jeg bruker ekte smør. Anonymkode: d81ac...070 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2017 #4 Del Skrevet 3. mars 2017 Meierismør. Anonymkode: c39f7...b9c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2017 #5 Del Skrevet 3. mars 2017 Melange og soft flora er ikke smør. Jeg bruker bremykt (som man vel kan runne av og kalle smør, siden det er det det er mest av) hvis jeg vil ha det smøreklart fra kjøleskapet. Ellers meierismør. Røros-smør hvis det skal være skikkelig luksus. Anonymkode: 1c739...a3f 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 3. mars 2017 #6 Del Skrevet 3. mars 2017 Man bruker da ikke margarin når man skal lage skikkelig hvitløkssmør! Da bruker man meierismør, som de andre her også har svart :- ) https://kolonial.no/produkter/130-tine-ekte-meierismor-500g/?gclid=CJGm7ofbutICFVDgGQodYBUExg 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Citpensacola Skrevet 3. mars 2017 #7 Del Skrevet 3. mars 2017 Kviteseidsmør eller meierismør. Margarin bruker jeg ikke til noe som helst, det er virkelig kjipe greier. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
calavi Skrevet 3. mars 2017 #8 Del Skrevet 3. mars 2017 Meierismør, til nød bremykt om jeg ikke har førstnevnte i hus. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. mars 2017 #9 Del Skrevet 3. mars 2017 Til hvitløkssmør, presillesmør og andre former for smør tilsatt urter el bør du bruke ekte meierismør. Men, hvis du skal lage hvitløksbaguetter og ikke har meierismør fungerer margarin også. Imidlertid anbefaler jeg da heller å se om du har olivenolje. La den knuste hvitløken ligge og marinere seg i olivenolje en halvtime, før du smører det på baguettene og varmer i ovnen. Egner seg meget godt til fiskesuppe og alle retter fra middelhavsområdet. Anonymkode: 8ae87...ce2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. mars 2017 #10 Del Skrevet 6. mars 2017 Du kan ikke kalle det hvitløkssmør om du har brukt margarin. Kun smør er smør. Margarin er margarin, og margarin kommer ikke inn i mitt kjøleskap. Anonymkode: 9b164...3e7 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Winry Skrevet 7. mars 2017 #11 Del Skrevet 7. mars 2017 Bremykt eller meierismør Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2017 #12 Del Skrevet 7. mars 2017 Takk for alle svar. Ble til at jeg måtte ut å kjøpe, hadde ikke på hus. Var jo en grunn til at jeg spurte 😛 Aldri lagt det eller lignende før. Anonymkode: 4b3dd...93f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå