AnonymBruker Skrevet 1. mars 2017 #1 Skrevet 1. mars 2017 Når fløten har skilt seg i kartongen, er det bare å kaste den da? Den lukter ikke dårlig!? Anonymkode: 9c9a9...156
gullhjerte Skrevet 1. mars 2017 #2 Skrevet 1. mars 2017 (endret) Hva skal du bruke fløten til? Hvis den ikke lukter eller smaker vondt ville jeg brukt den. Vet ikke om det har noe å si for feks piske-egenskapene, men det finner du jo i såfall ut. Endret 1. mars 2017 av gullhjerte
AnonymBruker Skrevet 1. mars 2017 #3 Skrevet 1. mars 2017 I varm mat. I dag i en stroganoff-gryte, ofte heller jeg litt over pastaen før servering også. Anonymkode: 9c9a9...156
Djungelvrål Skrevet 1. mars 2017 #4 Skrevet 1. mars 2017 Det er bare å smake, smaken den surt kan den fint brukes i bakst, smaker den råttent må den kastes.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå