AnonymBruker Skrevet 27. februar 2017 #1 Skrevet 27. februar 2017 Jeg trenger tips til oster som passer fint til en som er litt ostepyse, men som likevel vil ha noe mer spenstig enn kremost, ridder og Brie. Anonymkode: 138ee...dc0
Gjest Zeitgeist Skrevet 27. februar 2017 #2 Skrevet 27. februar 2017 Tête de Moine Roquefort (den ser eklere ut enn den smaker) evt. Ingers Blå mild fra "Den Blinde Ku" Mild fetaost Parmigiano i tynne skiver med litt balsamico-reduksjon dryppet over
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2017 #3 Skrevet 27. februar 2017 Manchego. Helt milde hvit- og blåmuggoster går fint med marmelader eller honning og nøtter til. Prøv f.eks fikenmarmelade eller chilimarmelade og valnøtter. Anonymkode: c883e...53b
Pringle Skrevet 28. februar 2017 #5 Skrevet 28. februar 2017 Flere av mine favoritter er allerede nevnt... Stilton og gorgonzola liker jeg også, og jeg er skeptisk til nye smaker. Cambozola er en blanding(?) av camembert og gorgonzola. Hvis du får tak i en skikkelig smaksrik brunost (som teknisk sett ikke er ost fordi den mangler ostestoff), kan den være med på å balansere ostefatet. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå