la_luz Skrevet 12. desember 2004 #1 Skrevet 12. desember 2004 HEi, er akkurat ferdig med å lage noe karameller som ble sinnsyk gode (Arkana sin oppskrift) Men når de ikke er i kjøleskapet er de veldig klissete. Hva kan jeg pakke de inn i? Prøvde sølvpapir men det funket ikke. Hjelp !
Gjest Anonymous Skrevet 12. desember 2004 #3 Skrevet 12. desember 2004 Eni med Liv. Da setter den seg ikke fast...
Suzy Skrevet 13. desember 2004 #5 Skrevet 13. desember 2004 Bokhandelen - ca 35 kroner for et diiigert ark. Har pakket karameller sjøl...
magolia Skrevet 13. desember 2004 #6 Skrevet 13. desember 2004 Var nettopp innom NORLI for å kjøpe cellofan til innpakking av karameller. De hadde cellofan i både rødt, grønt og gull. Kr 19 per rull.
Gjest gjest1 Skrevet 13. desember 2004 #7 Skrevet 13. desember 2004 Hva slags oppskrift brukte dere..? Blir de seige og harde? Likner på smørbukk?
la_luz Skrevet 13. desember 2004 Forfatter #8 Skrevet 13. desember 2004 Brukte en oppskrift som lå i en tråd på i jul forumet som het spislige julegaver: Gammeldagse fløtekarameller -sinnsykt gode!
magolia Skrevet 14. desember 2004 #9 Skrevet 14. desember 2004 Disse er iallefall super gode og er seige ..: 60 g tine smør 3 dl. fløte 1 1/2 dl lys sirup 150 g sukker 1 ss vaniljesukker 2 ts kakao Kokes opp og skal småkokes i 1 til 2 timer. Røren skal bli godt seig. Drypp litt i et kaldt vann for å sjekke om den er ferdigkokt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå