Hermine Grang Skrevet 26. februar 2017 #1 Skrevet 26. februar 2017 Vet at det er folk som frityrsteker sjokoladebarer, men lurer på om man også kan frityrsteke mindre sjokoladebiter. Tenkte spesielt på Smash. Noen som vet om det går eller smelter de når de er så små?
Drakan Skrevet 26. februar 2017 #2 Skrevet 26. februar 2017 .... google oppskrifter... og man kan ikke frityrsteke sjokolade i seg selv, med mindre du liker svidd sjokolade.
Minya Skrevet 26. februar 2017 #3 Skrevet 26. februar 2017 Du må pakke sjokoladen inn i frityrdeig først og det er en nedre grense for hvor små de kan være fordi overflateområdet må ha en viss størrelse for at ikke innsiden skal smelte helt. Tror en liten snickers (tenk en snickers is fra sekspakken) er minste størrelsen som går an før sjokoladen smelter før du rekker å fritere den. Vanlig smash fra pose funker nok dårlig, men kanskje smash-baren funker?
Hermine Grang Skrevet 26. februar 2017 Forfatter #4 Skrevet 26. februar 2017 Takk. Forstår jo at man må bruke frityrdeig. Jeg tenkte også at kanskje smash blir for liten. Men ja, kan prøve med smash-baren. Blir litt dyrere, men verdt forsøket. Jeg blir jo en moderne Madame Curie 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå