Champagne Skrevet 11. desember 2004 #1 Skrevet 11. desember 2004 Jeg skal bake kokosmakroner i år og lurer på om noen har en bra oppslrift?? Verdens beste julekake...
Gjest Lea Skrevet 11. desember 2004 #2 Skrevet 11. desember 2004 Jeg har brukt oppkriften som står på posen med kokosmasse. Men jeg har ikke kokosmasse liggende for øyeblikket. Jeg synes at det er kjempegodt med sjokolade på kokosmakronene. Penere blir de også. lager du dem små, så blir de nesten som konfekt. Jeg pleier å dyppe bunnen i smeltet sjokolade og setter dem på et avkjølt stekebrett dekket med bakepapir. *sporer av og svarer på ting det ikke er spurt om*
Champagne Skrevet 11. desember 2004 Forfatter #3 Skrevet 11. desember 2004 Takk! Da skal jeg jammen prøve det med sjokolade, for det er jo temmelig godt da.... Bra råd! Forresten; hva slags sjokolade? Kokesjokolade?
Gjest Lea Skrevet 11. desember 2004 #4 Skrevet 11. desember 2004 Jeg bruker kokesjokolade. Synes at det er best med mørk sjokolade, men lys kokesjokolade går også greit.
Champagne Skrevet 12. desember 2004 Forfatter #5 Skrevet 12. desember 2004 Nå har jeg laget dem! Men jeg lurer på hvordan de skal oppbevares? I kjøleskap? Fryses? Hvor lenge er de holdbare?
Gjest Lea Skrevet 12. desember 2004 #6 Skrevet 12. desember 2004 De holder seg ganske godt i en kakeboks (og gjerne i kjøleskap), men det går også fint an å fryse dem, da blir de ikke tørre. Klart og tydelig svar? Eh.. mine pleier å forsvinne for fort til at jeg rekker å gjøre noe som helst.
Champagne Skrevet 12. desember 2004 Forfatter #7 Skrevet 12. desember 2004 Klarte bare å spise en jeg, før jeg ble kvalm.. men godt er det!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå