AnonymBruker Skrevet 23. februar 2017 #1 Del Skrevet 23. februar 2017 Heisann. Jeg skal kjøpe nytt servise og klarer ikke helt å bestemme meg... Har sett på Rosendahl sitt Grand Cru og Porsgrund sitt Sense. Noen her som har noen erfaringer med de? Eller som kan foreslå noen andre fine? Anonymkode: daec0...209 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2017 #2 Del Skrevet 23. februar 2017 Iittala Teema. Anonymkode: 08933...f52 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2017 #3 Del Skrevet 23. februar 2017 Porsgrund. Det er fint, det er norskprodusert (du støtter en hel kjede av norske arbeidsplasser, ikke bare butikken du kjøper i) og fordi jeg føler at "alle" har Gran Cru. Anonymkode: 123f7...f2e 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2017 #4 Del Skrevet 23. februar 2017 Hvorfor kjøpe noe som snart "alle" har. Det finnes så mye annet fint. Anonymkode: cef18...a2a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2017 #5 Del Skrevet 23. februar 2017 1 time siden, AnonymBruker skrev: Porsgrund. Det er fint, det er norskprodusert (du støtter en hel kjede av norske arbeidsplasser, ikke bare butikken du kjøper i) og fordi jeg føler at "alle" har Gran Cru. Anonymkode: 123f7...f2e Du bør sjekke ut hvor mye porsgrunn produserer selv... Anonymkode: cef18...a2a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2017 #6 Del Skrevet 23. februar 2017 1 time siden, AnonymBruker skrev: Hvorfor kjøpe noe som snart "alle" har. Det finnes så mye annet fint. Anonymkode: cef18...a2a Som hva da? Har sett litt rundt og de som jeg liker til nå er Rosendal sitt og Porsgrund sitt, men er glad for alle forslag. Kan jo være jeg har gått glipp av noe... Anonymkode: daec0...209 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2017 #7 Del Skrevet 23. februar 2017 Rosendahl er ikke så bra kvalitet, er min erfaring. Blir matte i fargen av oppvaskmaskin, og skåler og glass får fort skår i kanten. Anonymkode: 59b89...cbf 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2017 #8 Del Skrevet 23. februar 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Rosendahl er ikke så bra kvalitet, er min erfaring. Blir matte i fargen av oppvaskmaskin, og skåler og glass får fort skår i kanten. Anonymkode: 59b89...cbf Enig i dette. Anonymkode: 1f9ee...7aa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
chouette Skrevet 23. februar 2017 #9 Del Skrevet 23. februar 2017 Grand Cru er kjedelig. Sense er fint i all sin enkelhet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2017 #10 Del Skrevet 23. februar 2017 Hva med Kaolin fra Kahler? Anonymkode: 42995...0b0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zienna Skrevet 23. februar 2017 #11 Del Skrevet 23. februar 2017 Jeg fikk råd av moren min da jeg selv etablerte meg - det var å velge tidløst. Og at det ikke var nødvendig at alle servisets deler var like og i samme merke. Hun mente det bare ble kjedelig da. Vi valgte mørkeblå Høganes middagstallerkener og samme merke i suppeskåler, men i blått og gult. Det var midt på 70-tallet. Da eldste sønn skulle konfirmeres kjøpte vi hvite, enkle middagstallerkener, fat,boller og suppeskåler fra Porsgrunn, i merket Saturn. Det var tidlig 90-tall. Fortsatt er disse blå og hvite middagsserviset vårt. Jeg supplerer med forrettstallerkener som kler både blått og hvitt, alt etter anledningen. Et middagsservise er dyrt, og jeg har sett så mange som har valgt etter moten. Det smarte valg er etter min mening å velge noe tidløst i form og farge, og så boltre seg i tilbehøret. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2017 #12 Del Skrevet 23. februar 2017 50 minutter siden, AnonymBruker skrev: Rosendahl er ikke så bra kvalitet, er min erfaring. Blir matte i fargen av oppvaskmaskin, og skåler og glass får fort skår i kanten. Anonymkode: 59b89...cbf Det var godt du sa, var ikke klar over det. Anonymkode: daec0...209 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sheltay Retrac Skrevet 23. februar 2017 #13 Del Skrevet 23. februar 2017 Grand Cru er veldig stramt og hardt, synes jeg. Og alle har det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2017 #14 Del Skrevet 23. februar 2017 1 minutt siden, Sheltay Retrac skrev: Grand Cru er veldig stramt og hardt, synes jeg. Og alle har det. Da har nok rett i det, Rosendahl generelt sett er det jo mange som har nå. Anonymkode: daec0...209 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2017 #15 Del Skrevet 23. februar 2017 Var vanskelige enn jeg trodde å bytte ut serviset. Hadde egentlig bestemt meg for Rosendal sitt, men så fikk jeg øye på Porsgrund sitt og så likte jeg det og.. Anonymkode: daec0...209 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2017 #16 Del Skrevet 23. februar 2017 . Anonymkode: 1e3f7...a30 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. februar 2017 #17 Del Skrevet 24. februar 2017 Ser ut til at Figgjo er eneste gjenværende som produserer i Norge. Synd. Anonymkode: 69675...f0b 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leo Skrevet 24. februar 2017 #18 Del Skrevet 24. februar 2017 11 timer siden, Zienna skrev: Jeg fikk råd av moren min da jeg selv etablerte meg - det var å velge tidløst. Og at det ikke var nødvendig at alle servisets deler var like og i samme merke. Hun mente det bare ble kjedelig da. Vi valgte mørkeblå Høganes middagstallerkener og samme merke i suppeskåler, men i blått og gult. Det var midt på 70-tallet. Da eldste sønn skulle konfirmeres kjøpte vi hvite, enkle middagstallerkener, fat,boller og suppeskåler fra Porsgrunn, i merket Saturn. Det var tidlig 90-tall. Fortsatt er disse blå og hvite middagsserviset vårt. Jeg supplerer med forrettstallerkener som kler både blått og hvitt, alt etter anledningen. Et middagsservise er dyrt, og jeg har sett så mange som har valgt etter moten. Det smarte valg er etter min mening å velge noe tidløst i form og farge, og så boltre seg i tilbehøret. Saturn synes jeg fremdeles er et enkelt og pent servise. Enkelt og stilrent. Moren min har hatt sitt i over 30 år og selv om det brukes til både hverdag og fest og sikkert har vært flere tusen runder i oppvaskmaskinen er det like fint. Jeg er også helt enig i at man bør velge enkelt og tidløst. Helt hvitt, enkelt servise kan pyntes opp eller ned avhengig av den øvrige bordpynten. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hedy Lamarr Skrevet 27. februar 2017 #19 Del Skrevet 27. februar 2017 Har du sett på Swedish Grace fra Rörstrand? Veldig fint, og ikke minst tidløst, det har blitt produsert siden 1930, og i mange farger, slik at det er enkelt å variere. http://www.rorstrand.se/produkter/swedish-grace Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grønt blad Skrevet 1. mars 2017 #20 Del Skrevet 1. mars 2017 Skulle jeg valgt nytt hverdagsservise i dag, ville jeg gått for Hvit riflet fra Royal Copenhagen (https://www.royalcopenhagen.com/Series/WhiteFluted/c/WhiteFluted) eller Teema fra Iitala i mange ulike farger (https://www.iittala.com/collections/iittala/teema/c/teema/intro). Jeg liker også Saturn fra Porsgrund og Figgjo Verde, men ville heller hatt et av servisene jeg først nevnte. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå