AnonymBruker Skrevet 21. februar 2017 #1 Skrevet 21. februar 2017 Har rester etter klubb/raspeball som jeg gjerne skulle hatt til middag. Svigermor (som har introdusert meg for retten) steker disse, men mannen er ikke særlig glad i den varianten. Er det andre måter å varme det opp på? Anonymkode: eac3e...40c
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2017 #2 Skrevet 21. februar 2017 Litt vann i en kjele og trekke på svak varme i 15 min. Anonymkode: cbaa8...5e1
Gjest Den Lille Heksa Skrevet 21. februar 2017 #3 Skrevet 21. februar 2017 Kom ikke restene sammen med kjøttkraft av noe slag?
Gjest Catalina Culès Skrevet 21. februar 2017 #4 Skrevet 21. februar 2017 (endret) ,Feil tråd Endret 21. februar 2017 av Catalina Culès
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2017 #5 Skrevet 21. februar 2017 57 minutter siden, Den Lille Heksa skrev: Kom ikke restene sammen med kjøttkraft av noe slag? Bruker ikke kjøttkraft, men koker de i saltet vann. Vannet har vi ikke tatt vare på. Tenker det vil ry i fra hverandre dersom det kokes/varmes i vann? Anonymkode: eac3e...40c
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2017 #7 Skrevet 21. februar 2017 vi pleier å ha alt i en stor glassform i stekeovn og varme det opp der. Anonymkode: 3bcda...24c
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2017 #8 Skrevet 21. februar 2017 Pleier å skjære dem i biter og steiker dem i steikepanna. YUMM! Anonymkode: d01c9...888 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå