Gå til innhold

Tørr vi spise dette?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hadde et fenalår som vi tenkte å koke kraft på, men det gikk ikke helt etter planen. Gryta stod og putret hele søndagen. Om kvelden skrudde vi av og lot den stå på plata. Etter jobb i går fyrte vi den opp igjen og den putret til vi la oss. Så ble den igjen stående i romtemperatur, frem til nå. :murvegg:Tanken var jo å bruke den til grønnsakssuppe eller lignende. Men da må vi jo koke den opp enda en gang. Hadde dere turt å spise denne krafta/kjøttet? 

Anonymkode: 9f272...d39

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Nei.

Anonymkode: a3461...d0d

Gjest Den Lille Heksa
Skrevet

Litt i grenseland kanskje, den stod jo ganske mange timer fra igår til idag. Men så er den også så gjennomkokt at jeg kan ikke skjønne hvor bakteriene skal komme fra heller. Leste noen artikler om det og det er mange som skrur av varmen over natta. Kraft kan koke lenge og kokes opp igjen etc., har gjort det selv. Det eneste som har skjedd meg når jeg har hatt for lav temperatur på det over natta og gryta har stått for mange dager er at fettet oppå har blitt harskt.

Kort sagt: jeg vet ikke, men om den er dårlig smaker den gjerne beskt.

Skrevet

Jeg hadde ikke spist den. Stått i romtemperatur så lenge og blir varmet opp flere ganger. :riste:

  • Liker 1
Gjest accident
Skrevet (endret)

 

Skader ikke å smake ;)  Er den OK, så er det ikke noe problem tenker jeg :) 

Endret av accident
Skrevet

Nei, men bare nei. Bakteriebonanza neddi der nå.

Anonymkode: c3525...6e7

Skrevet

Smaker den surt nei gjør den ikke det ja!

Skrevet

Vi tok sjansen på å koke potetball i krafta (kokte krafta skikkelig opp først). Mens kjøttet muligens luktet litt surt, så det kastet vi. 12 timer etter måltidet har ingen av oss blitt syke. :) 

Anonymkode: 9f272...d39

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...