Belima Skrevet 20. februar 2017 #1 Del Skrevet 20. februar 2017 Brakk den gamle hvitløkspressa mi når jeg lagde middag og må kjøpe en ny helst i morgen. Var sånn passe fornøyd med den jeg hadde, litt plundrete å vaske. Har noen et tips til en god hvitløkspresse? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
visp Skrevet 20. februar 2017 #2 Del Skrevet 20. februar 2017 Jeg har en fra Jamie Oliver. Tror akkurat den versjonen jeg har er utgått men vil tro kvaliteten på hans nyere er like bra. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2017 #3 Del Skrevet 20. februar 2017 4 minutter siden, visp skrev: Jeg har en fra Jamie Oliver. Tror akkurat den versjonen jeg har er utgått men vil tro kvaliteten på hans nyere er like bra. Jeg har også en fra Jamie Oliver og er veldig fornøyd. Det er både en presser og en finhakkingsdel i den. Anonymkode: 05ff4...4ef Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2017 #4 Del Skrevet 20. februar 2017 Jeg ble faktisk overrasket over å oppdage hvor god den fra IKEA er. Funker helt knall. Anonymkode: 53d3c...d2c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
visp Skrevet 20. februar 2017 #5 Del Skrevet 20. februar 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Jeg har også en fra Jamie Oliver og er veldig fornøyd. Det er både en presser og en finhakkingsdel i den. Anonymkode: 05ff4...4ef Den jeg har er vel bare en presse. Enda bedre med to i en da:) Syns også den er relativ lett å rengjøre om man tar det med en gang. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Den Lille Heksa Skrevet 20. februar 2017 #6 Del Skrevet 20. februar 2017 Sånn gjør jeg det ca. Brakk også en hvitløkspresse og gadd ikke kjøpe ny: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belima Skrevet 20. februar 2017 Forfatter #7 Del Skrevet 20. februar 2017 (endret) Takk for svar. Siden det ikke er Ikea i nærheten her jeg bor, så går jeg innom Jernia i morgen og sjekker Jamie Olivers. Måtte bruke knuseteknikken i dag! Endret 20. februar 2017 av Belima La til mer informasjon. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Cocosa Skrevet 20. februar 2017 #8 Del Skrevet 20. februar 2017 Kniv er bedre for smaken enn hvitløkspresse. Bruk det i stedet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belima Skrevet 21. februar 2017 Forfatter #9 Del Skrevet 21. februar 2017 9 timer siden, Cocosa skrev: Kniv er bedre for smaken enn hvitløkspresse. Bruk det i stedet Vet det, men hater lukta på fingrene. Tar alltid ut "stilken" i midten av hvitløksfeddene også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Cocosa Skrevet 21. februar 2017 #10 Del Skrevet 21. februar 2017 1 time siden, Belima skrev: Vet det, men hater lukta på fingrene. Tar alltid ut "stilken" i midten av hvitløksfeddene også. Bruk plasthansker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2017 #11 Del Skrevet 21. februar 2017 Jeg er superfornøyd Eva Solo sin hvitløksraspe! Utrolig grei å bruke, og lettere å rengjøre enn en hvitløkspresse. Anonymkode: 4f990...dda Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå