AnonymBruker Skrevet 18. februar 2017 #1 Skrevet 18. februar 2017 Jeg skal lage denne sjokoladekaken, men har ikke natron. Hva skjer hvis jeg dropper det? Anonymkode: c7e2d...e12
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2017 #2 Skrevet 18. februar 2017 https://www.nrk.no/mat/himmelsk-sjokoladekake-1.11465825 Anonymkode: c7e2d...e12
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2017 #3 Skrevet 18. februar 2017 Natron er hevemiddelet i kaken - den vil altså bli flat og kompakt. Anonymkode: 0180d...987 1
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2017 #4 Skrevet 18. februar 2017 Kan jeg bruke noe annet? Bakepulver? Anonymkode: c7e2d...e12
Gjest Den Lille Heksa Skrevet 18. februar 2017 #5 Skrevet 18. februar 2017 Tror du kan bruke bakepulver http://www.dinside.no/bolig/dette-er-forskjellen-pa-hevemidlene/61208060
Gjest Den Lille Heksa Skrevet 18. februar 2017 #6 Skrevet 18. februar 2017 (endret) Fant en tråd på det på et annet forum: http://forum.babyverden.no/threads/kan-jeg-bruke-bakepulver-i-stedet-for-natron-i-ei-sjokoladekake-svar-litt-fort.1533327/ Her er enda en tråd: http://www.kakefesten.com/forum/bake/37234-natron-versus-bakepulver Endret 18. februar 2017 av Den Lille Heksa
applestories Skrevet 18. februar 2017 #7 Skrevet 18. februar 2017 Jeg har spurt noen kokker jeg har jobbet med om dette, da jeg der fant flere oppskrifter med natron i kake. De forklarte at natron brukes når man har surmelk eller rømme i kaker eller andre rører, mens bakepulver brukes dersom man ikke har dette heller sure innslaget - slik de fleste kaker vi er vant til å bake. Jeg lagde en gulrotkake forrige helg der det skulle være like deler bakepulver og natron - men ikke noe surmelk eller rømme. Jeg ville prøvd med bakepulver om jeg ikke hadde natron, men tror ikke jeg hadde brukt natron i stedet for bakepulver. - Det må nevnes at blant de kokkene jeg spurte var det flere ulike måter å blande ingrediensene på, noen sa at man burde ha natron i væsken for å få det til å heve bra, andre foretrakk å blande med melet, en annen sa at det ikke spiller noen rolle. Tror nok ikke dette er en eksakt vitenskap, men kommer an på de andre ingrediensene, hvordan du blander, hvor mange egg, hvor tykk røren blir, hvordan den stekes, hvor lenge den stekes.. Som sagt - jeg hadde prøvd med bakepulver 1
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2017 #8 Skrevet 18. februar 2017 Takk. Jeg prøver med bakepulver. Anonymkode: c7e2d...e12
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2017 #9 Skrevet 18. februar 2017 13 minutter siden, applestories skrev: Jeg har spurt noen kokker jeg har jobbet med om dette, da jeg der fant flere oppskrifter med natron i kake. De forklarte at natron brukes når man har surmelk eller rømme i kaker eller andre rører, mens bakepulver brukes dersom man ikke har dette heller sure innslaget - slik de fleste kaker vi er vant til å bake. Jeg lagde en gulrotkake forrige helg der det skulle være like deler bakepulver og natron - men ikke noe surmelk eller rømme. Jeg ville prøvd med bakepulver om jeg ikke hadde natron, men tror ikke jeg hadde brukt natron i stedet for bakepulver. - Det må nevnes at blant de kokkene jeg spurte var det flere ulike måter å blande ingrediensene på, noen sa at man burde ha natron i væsken for å få det til å heve bra, andre foretrakk å blande med melet, en annen sa at det ikke spiller noen rolle. Tror nok ikke dette er en eksakt vitenskap, men kommer an på de andre ingrediensene, hvordan du blander, hvor mange egg, hvor tykk røren blir, hvordan den stekes, hvor lenge den stekes.. Som sagt - jeg hadde prøvd med bakepulver Tusen takk for utdypende svar Anonymkode: c7e2d...e12
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2017 #11 Skrevet 18. februar 2017 8 minutter siden, applestories skrev: Fortell gjerne hvordan det går Det skal jeg Anonymkode: c7e2d...e12
AnonymBruker Skrevet 19. februar 2017 #12 Skrevet 19. februar 2017 Jeg fikk tak i natron. Anonymkode: c7e2d...e12
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå