AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #1 Skrevet 16. februar 2017 Nå spiser jeg den med bare melk + gryn og det blir litt lite proteiner. Noe mer jeg kan legge til? Tenker cottage cheese, men noe mer? Anonymkode: 71b7b...9bc
Pringle Skrevet 16. februar 2017 #2 Skrevet 16. februar 2017 Putt hva som helst som inneholder mye proteiner oppi grøten, og hvis det ikke smaker godt sammen med grøt kan du jo spise det ved siden av?
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #3 Skrevet 16. februar 2017 Cottage cheese er kjempegodt oppi. Ellers kan du jo supplere med proteinpulver, det er også veldig godt. Anonymkode: c993e...873 1
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #4 Skrevet 16. februar 2017 15 minutter siden, Pringle skrev: Putt hva som helst som inneholder mye proteiner oppi grøten, og hvis det ikke smaker godt sammen med grøt kan du jo spise det ved siden av? Som hva? Anonymkode: 71b7b...9bc
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #5 Skrevet 16. februar 2017 12 minutter siden, AnonymBruker skrev: Cottage cheese er kjempegodt oppi. Ellers kan du jo supplere med proteinpulver, det er også veldig godt. Anonymkode: c993e...873 Proteinpulver er nei. Cottage cheese er bra. Men den boksen er jo sååå liten, blir spist opp etter 2 dager haha. Anonymkode: 71b7b...9bc 1
Pringle Skrevet 16. februar 2017 #6 Skrevet 16. februar 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Som hva? Anonymkode: 71b7b...9bc Egg, kjøtt, fisk, ost, nøtter, bønner. 1
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #7 Skrevet 16. februar 2017 Veldig mange bruker eggehvitter i havregrøten. Eller proteinpulver da. Anonymkode: 1f6f3...020 1
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #8 Skrevet 16. februar 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Veldig mange bruker eggehvitter i havregrøten. Eller proteinpulver da. Anonymkode: 1f6f3...020 Ja, men har ikke eggehvite her i Norge. Anonymkode: 71b7b...9bc
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #9 Skrevet 16. februar 2017 4 minutter siden, Pringle skrev: Egg, kjøtt, fisk, ost, nøtter, bønner. Nøtter har vel ikke særlig protein? Anonymkode: 71b7b...9bc
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #10 Skrevet 16. februar 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Ja, men har ikke eggehvite her i Norge. Anonymkode: 71b7b...9bc WHAT!? Haha, visst har man det? Anonymkode: 1f6f3...020 6
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #11 Skrevet 16. februar 2017 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ja, men har ikke eggehvite her i Norge. Anonymkode: 71b7b...9bc Er det sånne flasker/kartonger med eggehvite du tenker på? For vi har jo egg i Norge, og følgelig også eggehvite. Selv om jeg selv synes det er sløsing å kaste plommen. Anonymkode: c993e...873 6
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #12 Skrevet 16. februar 2017 Eggehvite finnes i egg. Egg har vi i Norge. Du kaster bare plomma, eller bruker den i bakst om du vil. Peanøtter og cashewnøtter har mye protein, samt andre nøtter også, og kan lett brukes i en hjemmelaget frokostblanding, evnt rett i grøten. Anonymkode: 78ec2...f12 1
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #13 Skrevet 16. februar 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Er det sånne flasker/kartonger med eggehvite du tenker på? For vi har jo egg i Norge, og følgelig også eggehvite. Selv om jeg selv synes det er sløsing å kaste plommen. Anonymkode: c993e...873 Man må da ikke kaste plommen! Man kan fryse ned plommene og bruke de i diverse matretter. Anonymkode: b41b6...778 4
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #14 Skrevet 16. februar 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Eggehvite finnes i egg. Egg har vi i Norge. Du kaster bare plomma, eller bruker den i bakst om du vil. Peanøtter og cashewnøtter har mye protein, samt andre nøtter også, og kan lett brukes i en hjemmelaget frokostblanding, evnt rett i grøten. Anonymkode: 78ec2...f12 Ja tenker på sånn flaske ja. Og nøtter har altfor mye kcal, så er uaktuelt. Er på deff vett. Anonymkode: 71b7b...9bc 1
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #15 Skrevet 16. februar 2017 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Eggehvite finnes i egg. Egg har vi i Norge. Du kaster bare plomma, eller bruker den i bakst om du vil. Peanøtter og cashewnøtter har mye protein, samt andre nøtter også, og kan lett brukes i en hjemmelaget frokostblanding, evnt rett i grøten. Anonymkode: 78ec2...f12 Man må da ikke kaste plommen! Man kan fryse ned plommene og bruke de i diverse matretter. Sorry AB 873. Min kommentar skulle ikke til deg men til denne ab-en Anonymkode: b41b6...778 3
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #16 Skrevet 16. februar 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Man må da ikke kaste plommen! Man kan fryse ned plommene og bruke de i diverse matretter. Sorry AB 873. Min kommentar skulle ikke til deg men til denne ab-en Anonymkode: b41b6...778 Begrensa hvor lenge jeg gidder å knipe på fryste eggeplommer som aldri blir brukt. Jeg nevnte at det kunne blitt brukt i bakst, det får holde. Anonymkode: 78ec2...f12
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #17 Skrevet 16. februar 2017 Nei men da prøver jeg cottage cheese. Har 3dl melk og 1,5 gryn, hvor mye cheese bør jeg putte oppi? Anonymkode: 71b7b...9bc
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #18 Skrevet 16. februar 2017 Ser ut som det er uaktuelt for deg, men jeg bruker en eggehvite og 10g proteinpulver + melk med ekstra protein. Det er til 40g gryn og 2,5dl væske, blander melk og vann. I tillegg pleier jeg ha en halv/liten ss peanøttsmør, litt zero kcal sjokoladesaus og masse kanel for smak. Anonymkode: cc214...d60
Tahini Skrevet 16. februar 2017 #19 Skrevet 16. februar 2017 Det går fint an å blande inn eggeplommen også.
Gjest Khloe Skrevet 16. februar 2017 #20 Skrevet 16. februar 2017 Jeg pleier alltid å røre inn et helt egg. Funker fint det, og den blir vanvittig god og kremete.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå