Gå til innhold

Hvordan få havregrøten mer proteinrik?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Nå spiser jeg den med bare melk + gryn og det blir litt lite proteiner. Noe mer jeg kan legge til? Tenker cottage cheese, men noe mer?

Anonymkode: 71b7b...9bc

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Putt hva som helst som inneholder mye proteiner oppi grøten, og hvis det ikke smaker godt sammen med grøt kan du jo spise det ved siden av? 

Skrevet

Cottage cheese er kjempegodt oppi. Ellers kan du jo supplere med proteinpulver, det er også veldig godt. 

 

Anonymkode: c993e...873

  • Liker 1
Skrevet
15 minutter siden, Pringle skrev:

Putt hva som helst som inneholder mye proteiner oppi grøten, og hvis det ikke smaker godt sammen med grøt kan du jo spise det ved siden av? 

Som hva?

Anonymkode: 71b7b...9bc

Skrevet
12 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Cottage cheese er kjempegodt oppi. Ellers kan du jo supplere med proteinpulver, det er også veldig godt. 

 

Anonymkode: c993e...873

Proteinpulver er nei.

Cottage cheese er bra. Men den boksen er jo sååå liten, blir spist opp etter 2 dager haha.

Anonymkode: 71b7b...9bc

  • Liker 1
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Som hva?

Anonymkode: 71b7b...9bc

Egg, kjøtt, fisk, ost, nøtter, bønner.

  • Liker 1
Skrevet

Veldig mange bruker eggehvitter i havregrøten. Eller proteinpulver da.

Anonymkode: 1f6f3...020

  • Liker 1
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Veldig mange bruker eggehvitter i havregrøten. Eller proteinpulver da.

Anonymkode: 1f6f3...020

Ja, men har ikke eggehvite her i Norge.

Anonymkode: 71b7b...9bc

Skrevet
4 minutter siden, Pringle skrev:

Egg, kjøtt, fisk, ost, nøtter, bønner.

Nøtter har vel ikke særlig protein?

Anonymkode: 71b7b...9bc

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Ja, men har ikke eggehvite her i Norge.

Anonymkode: 71b7b...9bc

WHAT!? Haha, visst har man det?

Anonymkode: 1f6f3...020

  • Liker 6
Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Ja, men har ikke eggehvite her i Norge.

Anonymkode: 71b7b...9bc

Er det sånne flasker/kartonger med eggehvite du tenker på? For vi har jo egg i Norge, og følgelig også eggehvite. Selv om jeg selv synes det er sløsing å kaste plommen. 

Anonymkode: c993e...873

  • Liker 6
Skrevet

Eggehvite finnes i egg. Egg har vi i Norge. Du kaster bare plomma, eller bruker den i bakst om du vil.
Peanøtter og cashewnøtter har mye protein, samt andre nøtter også, og kan lett brukes i en hjemmelaget frokostblanding, evnt rett i grøten. 
 

Anonymkode: 78ec2...f12

  • Liker 1
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Er det sånne flasker/kartonger med eggehvite du tenker på? For vi har jo egg i Norge, og følgelig også eggehvite. Selv om jeg selv synes det er sløsing å kaste plommen. 

Anonymkode: c993e...873

Man må da ikke kaste plommen!

Man kan fryse ned plommene og bruke de i diverse matretter.

Anonymkode: b41b6...778

  • Liker 4
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Eggehvite finnes i egg. Egg har vi i Norge. Du kaster bare plomma, eller bruker den i bakst om du vil.
Peanøtter og cashewnøtter har mye protein, samt andre nøtter også, og kan lett brukes i en hjemmelaget frokostblanding, evnt rett i grøten. 
 

Anonymkode: 78ec2...f12

Ja tenker på sånn flaske ja.

Og nøtter har altfor mye kcal, så er uaktuelt. Er på deff vett.

Anonymkode: 71b7b...9bc

  • Liker 1
Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Eggehvite finnes i egg. Egg har vi i Norge. Du kaster bare plomma, eller bruker den i bakst om du vil.
Peanøtter og cashewnøtter har mye protein, samt andre nøtter også, og kan lett brukes i en hjemmelaget frokostblanding, evnt rett i grøten. 
 

Anonymkode: 78ec2...f12

Man må da ikke kaste plommen!

Man kan fryse ned plommene og bruke de i diverse matretter.

 

Sorry AB 873. Min kommentar skulle ikke til deg men til denne ab-en

Anonymkode: b41b6...778

  • Liker 3
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Man må da ikke kaste plommen!

Man kan fryse ned plommene og bruke de i diverse matretter.

 

Sorry AB 873. Min kommentar skulle ikke til deg men til denne ab-en

Anonymkode: b41b6...778

Begrensa hvor lenge jeg gidder å knipe på fryste eggeplommer som aldri blir brukt. Jeg nevnte at det kunne blitt brukt i bakst, det får holde.

Anonymkode: 78ec2...f12

Skrevet

Nei men da prøver jeg cottage cheese.

Har 3dl melk og 1,5 gryn, hvor mye cheese bør jeg putte oppi?

Anonymkode: 71b7b...9bc

Skrevet

Ser ut som det er uaktuelt for deg, men jeg bruker en eggehvite og 10g proteinpulver + melk med ekstra protein. Det er til 40g gryn og 2,5dl væske, blander melk og vann. I tillegg pleier jeg ha en halv/liten ss peanøttsmør, litt zero kcal sjokoladesaus og masse kanel for smak. 

Anonymkode: cc214...d60

Skrevet

Det går fint an å blande inn eggeplommen også.

Skrevet

Jeg pleier alltid å røre inn et helt egg. Funker fint det, og den blir vanvittig god og kremete.

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...