Gå til innhold

Raskt hjelp, fløten skilte seg.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Lager kylling suppe og fløten skilte seg litt, er suppa spiselig eller må den kastes?

 

Anonymkode: 1c4d9...ca5

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Den er nok helt spiselig. Brukte du matfløte? Neste gang bør du heller bruke kremfløte. Den skiller seg ikke like lett etter min erfaring :) 

Anonymkode: d2b1a...97f

Skrevet

Skilt fløte er ikke giftig , bare spis!

Skrevet
5 minutter siden, Mousj skrev:

Skilt fløte er ikke giftig , bare spis!

Regnet ikke med det men jeg er ganske ny på kokkelering så best å sjekke om den var blitt dårlig åpnet vis 😊

8 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Den er nok helt spiselig. Brukte du matfløte? Neste gang bør du heller bruke kremfløte. Den skiller seg ikke like lett etter min erfaring :) 

Anonymkode: d2b1a...97f

Matfløte ja, sto det i oppskrifta. Men da bytter jeg den ut med kremfløte neste gang. Takk for tips😊

Anonymkode: 1c4d9...ca5

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...