AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 #1 Skrevet 15. februar 2017 Lager kylling suppe og fløten skilte seg litt, er suppa spiselig eller må den kastes? Anonymkode: 1c4d9...ca5
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 #2 Skrevet 15. februar 2017 Den er nok helt spiselig. Brukte du matfløte? Neste gang bør du heller bruke kremfløte. Den skiller seg ikke like lett etter min erfaring Anonymkode: d2b1a...97f
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 #4 Skrevet 15. februar 2017 5 minutter siden, Mousj skrev: Skilt fløte er ikke giftig , bare spis! Regnet ikke med det men jeg er ganske ny på kokkelering så best å sjekke om den var blitt dårlig åpnet vis 😊 8 minutter siden, AnonymBruker skrev: Den er nok helt spiselig. Brukte du matfløte? Neste gang bør du heller bruke kremfløte. Den skiller seg ikke like lett etter min erfaring Anonymkode: d2b1a...97f Matfløte ja, sto det i oppskrifta. Men da bytter jeg den ut med kremfløte neste gang. Takk for tips😊 Anonymkode: 1c4d9...ca5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå