AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 #1 Skrevet 15. februar 2017 Jeg skal lage en enkel kyllingform i dag, som vanligvis har ris som tilbehør. Det er rett og slett en slamp melk, ketchup, sennep og karri bæljet oppi en form med kylling og vårløk. Jeg kjører lavkalori, og som andre lavkalori/karbobrukere, så vet man at ris bør man styre unna. Så da blir spørsmålet hva det er best å bytte risen mot. Helst lavkalori, men det viktigste er at det blir påfyll av gode næringsstoffer i måltidet. Anonymkode: 797aa...429
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 #2 Skrevet 15. februar 2017 blomkålris kjør i kjøkkenmaskin/stvamikser og "kok" i mikro Anonymkode: 60858...693
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 #3 Skrevet 15. februar 2017 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: blomkålris kjør i kjøkkenmaskin/stvamikser og "kok" i mikro Anonymkode: 60858...693 Jeg har bare brukt blomkål som erstatning for poteter og pizzabunn, men ris - det er verdt å prøve! Takk for innspill. Er det mulig å dampe blomkålen, deretter i stavmikseren? Microen er gjemt og glemt i kottet, da vi ikke bruker den... Anonymkode: 797aa...429
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 #4 Skrevet 15. februar 2017 Prøv couscous Anonymkode: 4588b...766
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 #5 Skrevet 15. februar 2017 8 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg har bare brukt blomkål som erstatning for poteter og pizzabunn, men ris - det er verdt å prøve! Takk for innspill. Er det mulig å dampe blomkålen, deretter i stavmikseren? Microen er gjemt og glemt i kottet, da vi ikke bruker den... Anonymkode: 797aa...429 Jeg pleier å rive eller finhakke blomkålen, deretter varme den i stekepanne Om du damper den og deretter stavmikser, blir det nok mer puré, men det er godt det. Anonymkode: 380b1...89d
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 #6 Skrevet 15. februar 2017 38 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg pleier å rive eller finhakke blomkålen, deretter varme den i stekepanne Om du damper den og deretter stavmikser, blir det nok mer puré, men det er godt det. Anonymkode: 380b1...89d Det var ikke så dumt å steke den, det skal jeg prøve. Kjente jeg ikke var så lysten på purè Tørrsteker du, eller har du noe i panna, olje el? Anonymkode: 797aa...429
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 #7 Skrevet 15. februar 2017 Squash spaghetti. Høvle squash med ostehøvel, salt den og tørk av vannet som kommer. Stek i panna. Anonymkode: e32b7...4a2
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 #8 Skrevet 15. februar 2017 4 timer siden, AnonymBruker skrev: Det var ikke så dumt å steke den, det skal jeg prøve. Kjente jeg ikke var så lysten på purè Tørrsteker du, eller har du noe i panna, olje el? Anonymkode: 797aa...429 Som regel har jeg i litt smør, men det funker helt fint å tørrsteke Anonymkode: 380b1...89d
AnonymBruker Skrevet 15. februar 2017 #10 Skrevet 15. februar 2017 Bønne pasta eller soya pasta? Anonymkode: 26329...a4b
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #11 Skrevet 16. februar 2017 Det ble blomkål. Jeg putta to blomkål i foodprosessor, og deretter stekte dem i panna. Først tørrsteke, deretter putta jeg litt vann oppi for å få spredt varmen litt bedre (ble veldig mye). Det smakte FANTASTISK! Aldri om jeg går tilbake til ris, i hvert fall ikke i en sånn rett. Ungene slukte det. Mannen slukte det. Samme gjorde jeg. Anbefales! Anonymkode: 797aa...429 1
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #12 Skrevet 16. februar 2017 21 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg har bare brukt blomkål som erstatning for poteter og pizzabunn, men ris - det er verdt å prøve! Takk for innspill. Er det mulig å dampe blomkålen, deretter i stavmikseren? Microen er gjemt og glemt i kottet, da vi ikke bruker den... Anonymkode: 797aa...429 Hei ts, jeg hang meg litt i denne setningen her. Hva mener du med det? Lager du pizzabunn av blomkål, eller mente du mer at du har blomkål på toppen av deigen? Må visst få det bedre forklart, jeg... Anonymkode: 10ab3...8de
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #13 Skrevet 16. februar 2017 29 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hei ts, jeg hang meg litt i denne setningen her. Hva mener du med det? Lager du pizzabunn av blomkål, eller mente du mer at du har blomkål på toppen av deigen? Må visst få det bedre forklart, jeg... Anonymkode: 10ab3...8de Hihi, skjønner det kunne være forvirrende. Det er pizzabunn. Det finnes litt ulike varianter i Google-verden, og jeg finner ikke akkurat den jeg prøvde ut, men her er linken til en annen: http://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/pizza-og-pai/pizzabunn-med-blomkål-grunnoppskrift Google for flere varianter :-) Veldig spennende, men selvfølgelig - vanlig pizzabunn er å foretrekke, men det er altfor mye kalorier! Med blomkålbunn kan jeg plutselig ha pizza en dag i uka uten at det er noe stress overhodet. Anonymkode: 797aa...429
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #14 Skrevet 16. februar 2017 Dette hørtes så grusjammelig ekkelt ut at jeg nesten er fristet til å prøve det. Ketchup, sennep, karri, kylling, vårløk og blomkål.... Åhuff.. Jojo... man kan bli overrasket Anonymkode: 5cd50...9ec
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #15 Skrevet 16. februar 2017 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Med blomkålbunn kan jeg plutselig ha pizza en dag i uka uten at det er noe stress overhodet. Anonymkode: 797aa...429 Hei, og takk for linken! Skal se nærmere på dette fenomenet. Visste ikke at det gikk an, men med mat så går vel det meste an! Anonymkode: 10ab3...8de
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #16 Skrevet 16. februar 2017 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Dette hørtes så grusjammelig ekkelt ut at jeg nesten er fristet til å prøve det. Ketchup, sennep, karri, kylling, vårløk og blomkål.... Åhuff.. Jojo... man kan bli overrasket Anonymkode: 5cd50...9ec De ingrediensene (utenom kylling og blomkål) er ingrediensene til saus. Egentlig til torsk, men jeg brukte kylling i stedet. Det var veldig godt, og kommer til å bli lagd flere ganger. Anonymkode: 797aa...429
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #17 Skrevet 16. februar 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: De ingrediensene (utenom kylling og blomkål) er ingrediensene til saus. Egentlig til torsk, men jeg brukte kylling i stedet. Det var veldig godt, og kommer til å bli lagd flere ganger. Anonymkode: 797aa...429 Glemte å spørre om du ville ha oppskriften. Vil du det? Anonymkode: 797aa...429
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #18 Skrevet 16. februar 2017 Kan man ha blomkål oppå selve pizzaen istedet for kjøttdeig? Har du prøvd det noengang? Tenkte å prøve en grønnsakspizza en dag, bare for å ha prøvd det ut:) Anonymkode: 10ab3...8de
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2017 #19 Skrevet 16. februar 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Kan man ha blomkål oppå selve pizzaen istedet for kjøttdeig? Har du prøvd det noengang? Tenkte å prøve en grønnsakspizza en dag, bare for å ha prøvd det ut:) Anonymkode: 10ab3...8de Jeg har hatt brokkoli som topping (det er også himmelsk i lasagne, sammen med squash og gjerne litt "skrelt" aubergin som lasagneplater), og det er veldig godt. Små buketter. Blomkål har jeg ikke forsøkt, men det er da bare å prøve! Du trenger ikke legge det over hele pizzaen, men kanskje lage enten små porsjonspizzaer med ulikt fyll på alle, eller bare legge det over en del av pizzaen. Anonymkode: 797aa...429
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå