Gå til innhold

Tåler ikke egg.. kan jeg bruke smør istedet?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal bake fisk (griljermel osv), holder det å rulle i smør eller olje, så melet? Kan jo ikke bruke egg..

Erfaringer? Fisk er jo gjerne litt slimete, så kan hende melet fester seg uten fett og?

Anonymkode: c8314...34e

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Nei, jeg tror ikke smør/olje funker, men du kan dyppe i melk eller joghurt først i stede for egg. 

  • Liker 1
Skrevet

Dijonsennep fungerer også fint!

Anonymkode: ca707...483

Skrevet

Det går helt greit å bare droppe egg, melet fester seg likevel. Jeg bruker aldri egg, liker ikke smaken.

Skrevet

Fisk ruller vi i vanlig hvetemel tilsatt salt og pepper før steking. Fungerer fint det..

Anonymkode: 33ba4...3b8

Skrevet

Om man skal panere med brødsmuler eller griljermel er det annerledes enn å kun mele fisken, til dere to siste her. Brødsmuler trenger noe mer for å feste seg. Normalt vender man da først fisken i mel, så i egg, og så i brødsmuler. Å panere fisk er jo noe mer enn å bare mele den.

Selv steker jeg mye fersk fisk, og da oftest uten å vende den i noe som helst. Men det er jo ikke det som er TS sin problemstilling.

Anonymkode: ca707...483

Skrevet

Har du prøvd eggerstatning?

Anonymkode: 651b8...ac2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...