AnonymBruker Skrevet 10. februar 2017 #1 Skrevet 10. februar 2017 Skal bake fisk (griljermel osv), holder det å rulle i smør eller olje, så melet? Kan jo ikke bruke egg.. Erfaringer? Fisk er jo gjerne litt slimete, så kan hende melet fester seg uten fett og? Anonymkode: c8314...34e
onyx Skrevet 10. februar 2017 #2 Skrevet 10. februar 2017 Nei, jeg tror ikke smør/olje funker, men du kan dyppe i melk eller joghurt først i stede for egg. 1
AnonymBruker Skrevet 10. februar 2017 #3 Skrevet 10. februar 2017 Dijonsennep fungerer også fint! Anonymkode: ca707...483
SweetM Skrevet 10. februar 2017 #4 Skrevet 10. februar 2017 Det går helt greit å bare droppe egg, melet fester seg likevel. Jeg bruker aldri egg, liker ikke smaken.
AnonymBruker Skrevet 10. februar 2017 #5 Skrevet 10. februar 2017 Fisk ruller vi i vanlig hvetemel tilsatt salt og pepper før steking. Fungerer fint det.. Anonymkode: 33ba4...3b8
AnonymBruker Skrevet 10. februar 2017 #6 Skrevet 10. februar 2017 Om man skal panere med brødsmuler eller griljermel er det annerledes enn å kun mele fisken, til dere to siste her. Brødsmuler trenger noe mer for å feste seg. Normalt vender man da først fisken i mel, så i egg, og så i brødsmuler. Å panere fisk er jo noe mer enn å bare mele den. Selv steker jeg mye fersk fisk, og da oftest uten å vende den i noe som helst. Men det er jo ikke det som er TS sin problemstilling. Anonymkode: ca707...483
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2017 #7 Skrevet 11. februar 2017 Har du prøvd eggerstatning? Anonymkode: 651b8...ac2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå