AnonymBruker Skrevet 9. februar 2017 #1 Del Skrevet 9. februar 2017 Tenkte å ha fylt kylling med kremost i helgen. Har pleid å bruke chilli, hvitløk og basilikum inni også, men vil prøve noe nytt. Noen som har gode forslag? Vi liker ikke brie eller blåmuggost, så pleier å bruke Philadelphia naturell eller tine kremost. Kan gjerne prøve noe annet hvis det er noe lignende i smak Anonymkode: 803fa...404 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ananas. Skrevet 9. februar 2017 #2 Del Skrevet 9. februar 2017 (endret) Jeg synes Tine kremost med urter sammen med en god porsjon timian og litt sitron blir veldig godt. Endret 9. februar 2017 av Ananas. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O.G. Skrevet 9. februar 2017 #3 Del Skrevet 9. februar 2017 Surr bacon rundt kyllingen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2017 #4 Del Skrevet 9. februar 2017 Både bacon og spekeskinke er godt å putte både inni og utenpå den fylte kyllingen. Avhengig av hva du liker kan det være godt med soltørkede tomater og/eller oliven også, + diverse urter. Anonymkode: 07cee...cb7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2017 #5 Del Skrevet 9. februar 2017 2 timer siden, Ananas. skrev: Jeg synes Tine kremost med urter sammen med en god porsjon timian og litt sitron blir veldig godt. 2 timer siden, O.G. skrev: Surr bacon rundt kyllingen? 27 minutter siden, AnonymBruker skrev: Både bacon og spekeskinke er godt å putte både inni og utenpå den fylte kyllingen. Avhengig av hva du liker kan det være godt med soltørkede tomater og/eller oliven også, + diverse urter. Anonymkode: 07cee...cb7 Tusen takk for forslag tror jeg prøver med urter og soltørkedetomater, og blir nok litt bacon rundt også ja Anonymkode: 803fa...404 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Whoops Skrevet 9. februar 2017 #6 Del Skrevet 9. februar 2017 Jeg liker å fylle med spinat (lett surret med hvitløk i till olje til den faller sammen). 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2017 #7 Del Skrevet 9. februar 2017 21 minutter siden, Whoops skrev: Jeg liker å fylle med spinat (lett surret med hvitløk i till olje til den faller sammen). Mmmm.... Anonymkode: 07cee...cb7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
John_Felipe Skrevet 9. februar 2017 #8 Del Skrevet 9. februar 2017 Spinat og Ricotta Eller Buffalo Mozarella og soltørkede tomater Med bacon, Serrano skinke eller prosciutto rundt YUM Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. februar 2017 #9 Del Skrevet 10. februar 2017 Vi bruker enten Tine sin kremost med urter, eller (det foretrukne alternativet) vi lager vår egen variant ved å blande philadelphia med paprikakrydder, hvitløkspulver, løkpulver, timian o.l. Luksusvariant: ha bacon surret rundt. Anonymkode: 976a9...fa9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå