Christy Skrevet 8. desember 2004 #1 Del Skrevet 8. desember 2004 Er det noen som vet hvor lenge disse holder seg i en kake boks? Kan de oppbevares i romtemperatur? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vimsevips Skrevet 8. desember 2004 #2 Del Skrevet 8. desember 2004 De bør oppbevares kjølig i et kjøleskap eller i en fryser. Ja, for de kan faktisk fryses med hell. Sjokoladen har lett for å bli klinete når den er i romtemperatur for lenge. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 8. desember 2004 #3 Del Skrevet 8. desember 2004 Og hva er oppskriften?? Fikk utrolig lyst på risboller jeg og... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 9. desember 2004 #4 Del Skrevet 9. desember 2004 Her er min favorittoppskrift. Den er med smør og ikke delfiafett som jeg synes smaker utrolig ekkelt. Risboller 3 ss fløte 1 plate kokesjokolade 50 g meierismør 2 ts vaniljesukker 5 dl puffet ris Smelt sjokoladen med kremfløte. Rør inn smøret til det har smeltet. Smak til med vaniljesukker. Bland i puffet ris. Legg små boller av blandingen på bakepapir eller i muffinsformer. La stivne i kjøleskap. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
rutti Skrevet 10. desember 2004 #5 Del Skrevet 10. desember 2004 det er ikke smak i delfia fett da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mona Skrevet 10. desember 2004 #6 Del Skrevet 10. desember 2004 Her er min oppskrift med delfiafett, den er kjempegod! (Og jeg liker IKKE delfiakake) 150 g delfiafett 1 egg 150 g melis 2 ss kakao 2 ss kaffe 1 ts vaniljesukker ris Smelt delfiafett. Pisk egg og melis, bland sammen med resten, risen til slutt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Emera Skrevet 13. desember 2004 #7 Del Skrevet 13. desember 2004 Den er med smør og ikke delfiafett som jeg synes smaker utrolig ekkelt. Synes du at risboller med delfiafett smaker vondt, eller tenker du på at selve defiafettet smaker vondt? Spør fordi delfiafett av og til kan få en ekkel bismak som jeg kjenner veldig godt. Kokosfett tar veldig lett til seg smak fra andre matvarer. Før smeltet jeg alltid fettet i en liten kasserolle jeg har som passer akkurat til én pakke delfiafett. Og jeg skjønte ikke hvorfor den bismaken alltid dukket opp. Men så kom jeg på at jeg alltid bruker den kasserollen til å koke egg i. Nå smelter jeg kokosfett i en annen kasserolle, og bismaken er borte. Vet ikke om teorien min stemmer, men slik ble det i alle fall. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 13. desember 2004 #8 Del Skrevet 13. desember 2004 Jeg pleier å bruke litt mer ris enn oppskriften på Delfia-pakken sier. Da blir det ikke fullt så mye sjokolade. Oppbevarer alltid risboller i fryseren. De tiner så kjapt at det er ikke noe problem og så blir det mindre klin når man skal spise de. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nessi Skrevet 14. desember 2004 #9 Del Skrevet 14. desember 2004 Her er min favorittoppskrift. Den er med smør og ikke delfiafett som jeg synes smaker utrolig ekkelt. Risboller 3 ss fløte 1 plate kokesjokolade 50 g meierismør 2 ts vaniljesukker 5 dl puffet ris Smelt sjokoladen med kremfløte. Rør inn smøret til det har smeltet. Smak til med vaniljesukker. Bland i puffet ris. Legg små boller av blandingen på bakepapir eller i muffinsformer. La stivne i kjøleskap. Disse har jeg laget, ble KJEMPE gode. Hadden noen barn på besøk i helgen, og det er første gangen jeg har sett de "raide" kakefatet for risboller. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Holly Hobbie Skrevet 14. desember 2004 #10 Del Skrevet 14. desember 2004 Aa nei, de smelter jo saa fort....det hadde jeg glemt! Maa finne paa noe annet aa lage i konfektpresang, tror jeg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 14. desember 2004 #11 Del Skrevet 14. desember 2004 Her er min favorittoppskrift. Den er med smør og ikke delfiafett som jeg synes smaker utrolig ekkelt. Risboller 3 ss fløte 1 plate kokesjokolade 50 g meierismør 2 ts vaniljesukker 5 dl puffet ris Smelt sjokoladen med kremfløte. Rør inn smøret til det har smeltet. Smak til med vaniljesukker. Bland i puffet ris. Legg små boller av blandingen på bakepapir eller i muffinsformer. La stivne i kjøleskap. Hvor mange risboller blir dette? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
rutti Skrevet 14. desember 2004 #12 Del Skrevet 14. desember 2004 jeg likte ikke de arkane hadde jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 16. desember 2004 #13 Del Skrevet 16. desember 2004 Synes du at risboller med delfiafett smaker vondt, eller tenker du på at selve defiafettet smaker vondt? Begge deler. Delfiafett i seg selv smaker pyton og blir ikke noe bedre selv om den er blandet med andre ting. Den personen over her som påstår at delfiafett ikke har smak må ha noe galt med smaksløkene sine, delfiafett er ikke smakløst. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 16. desember 2004 #14 Del Skrevet 16. desember 2004 Hvor mange risboller blir dette? Skal vi se... jeg har dem oppi slike små muffinsformer av papir og det blir vel ca 20-25 stk avhengig av hvor mye du fyller dem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dru Skrevet 16. desember 2004 #15 Del Skrevet 16. desember 2004 Jeg laget nettopp disse, og laget de i den størrelsen jeg er vant til. Dvs godt fylte muffinsformer, og da ble det ikke mer enn 13 stykker, faktisk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 16. desember 2004 #16 Del Skrevet 16. desember 2004 Jeg pleier ikke å fylle de helt, tar vel en god spiseskje i. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå