Gå til innhold

Moussaka fra Toro, er det godt?


Anbefalte innlegg

Gjest Elseby13
Skrevet

Hva spiser italieneren til lasagne da?

Skrevet
2 timer siden, Elseby13 skrev:

Hva spiser italieneren til lasagne da?

Jeg mener å huske at når jeg har spist lasagne i Italia har jeg bare fått servert lasagne, uten tilbehør. Men da er lasagnen gjerne bare en av flere retter. (Og når jeg er i Italia spiser jeg gjerne full 4-retter minst en gang om dagen. :spise: )

Men hva så - når vi her hjemme spiser en ovnsrett som lasagne til en vanlig "norsk" en-retters middag er det veldig godt med både baguette og salat til. :) 

Anonymkode: 08d97...f7e

Skrevet

Jeg syns den er god. Har i aubergine også.

Skrevet

Helt jævlig. Det skal ikke være poteter i gresk moussaka heller, så her er det nok en del som har misforstått...

  • Liker 1
Skrevet

Best med hjemmelaget 

Skrevet
4 timer siden, Elseby13 skrev:

Hva spiser italieneren til lasagne da?

Ingenting. Bare lasagne. 

Brød til pasta er fy-fy. Det er som å servere poteter til ris - eller omvendt. 

Anonymkode: b1edf...3ee

  • Liker 1
Skrevet

Nei, jeg synes ikke det. Har aldri smakt skikkelig moussaka, så om det er godt vet jeg ikke, men Toro-varianten spiser jeg bare av ren høflighet når det serveres.

Anonymkode: 75ced...453

Skrevet

Jeg synes den er helt ok, men da blander jeg i ganske mye ekstra, både krydder, mye hvitløk og tomater mm. Det samme som hjemmelaget blir det jo aldri uansett. 

  • Liker 1
Skrevet
15 timer siden, AnonymBruker skrev:

Ingenting. Bare lasagne. 

Brød til pasta er fy-fy. Det er som å servere poteter til ris - eller omvendt. 

Anonymkode: b1edf...3ee

De bruker jo brød til å sope opp den siste sausen :sikle: 

Anonymkode: 44661...33e

Skrevet
16 timer siden, Citpensacola skrev:

Helt jævlig. Det skal ikke være poteter i gresk moussaka heller, så her er det nok en del som har misforstått...

Det kan godt være potet i gresk moussaka. Spiser det hjemme hos grekere ganske ofte, og de bruker som regel 50/50 med potet og aubergine.

Toro sin har jeg ikke smakt, og det kommer jeg aldri til å gjøre heller. 

Anonymkode: ace28...c1b

Skrevet

Jeg syntes den er kjempegod.

Skrevet

Nei fysj! Har man ikke vært ute å gravd opp potetene selv en kjølig høstmorgen med litt dugg hengende friskt over åkeren, deretter vært på økologisk bondegård og kjøpt kjøttdeig fra storfe som har spist det grønneste friskeste gresset mens budeia ha lullet dem en fjell-trall, er det ikke spiselig!! 

Anonymkode: 61740...835

  • Liker 2
Skrevet

Noen som vet hvor man får kjøpt den som er ferdiglaget og i aluminiumsfolie?

Anonymkode: 61b1f...abb

Skrevet

Synes den er god jeg. Kan gjerne tilsette aubergine. Og moussakaen er jo bare halve måltidet da: gresk salat ved siden er jo den andre halvparten :) Det påstås oppover i tråden at i Hellas og Italia ville de ikke finne på å blande inn salat til f.eks moussaka eller lasagne men det er jo helt feil, det at rettene i sine hjemland blir servert uten salat betyr ikke at de er ment å spises plane - salaten bestiller du jo i tillegg, og deles gjerne med andre rundt bordet. :)

  • Liker 1
Skrevet

Nei,  jeg syns ikke den var spesielt god. Greit nok å spise, men kommer ikke til å kjøpe det igjen. Jeg angra på at jeg ikke kjøpte lasangen istedefor.

Anonymkode: 4a948...826

Skrevet

Toro går jo an, men er jo ganske langt unna mat laget fra bunnen av :)

Skrevet

Har man først smakt moussaka i Hellas så blir Toro sin aldri kjempegod, men tilsetter man litt urter og hvitløk her og der og slenger ved en liten salat så blir det helt ok mat det.

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...