AnonymBruker Skrevet 1. februar 2017 #1 Skrevet 1. februar 2017 Lager titt og ofte Béarnaise, der smøret klares. Er det noe jeg kan bruke bunnfdallet (melkeproteinene) til? Hater å kaste mat, så setter pris på ALLE tips og forslag Anonymkode: be298...e59 1
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2017 #2 Skrevet 1. februar 2017 Du kan vel bruke det i en middagsrett? Anonymkode: 67b17...dc9 1
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2017 #3 Skrevet 1. februar 2017 8 minutter siden, AnonymBruker skrev: Du kan vel bruke det i en middagsrett? Anonymkode: 67b17...dc9 Har ikke peiling. Har vurdert om jeg kan steke i det, men da blir det vel bare svidd? På hvilkene måte mener du at jeg kan bruke det? Anonymkode: be298...e59
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2017 #4 Skrevet 1. februar 2017 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Har ikke peiling. Har vurdert om jeg kan steke i det, men da blir det vel bare svidd? På hvilkene måte mener du at jeg kan bruke det? Anonymkode: be298...e59 Hvordan ser det ut og hvordan smaker det? Smaker det som smør? Kan du evt spare det i kjøleskapet og ha det på varme poteter eller på varm pasta? Anonymkode: 67b17...dc9 1
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2017 #5 Skrevet 1. februar 2017 Eller som tilsetning i en gryterett eller suppe (tilsett det til slutt)? Anonymkode: 67b17...dc9 1
veraa94 Skrevet 1. februar 2017 #6 Skrevet 1. februar 2017 (endret) Lurer jeg også på.. Endret 1. februar 2017 av veraa94 1
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2017 #7 Skrevet 1. februar 2017 26 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvordan ser det ut og hvordan smaker det? Smaker det som smør? Kan du evt spare det i kjøleskapet og ha det på varme poteter eller på varm pasta? Anonymkode: 67b17...dc9 Tusen takk for svar. At jeg ikke har tenkt på det før ! Må jo smake perfekt på kokte poteter eller kokt pasta! Gleder meg til å prøve/smake Anonymkode: be298...e59 1
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2017 #8 Skrevet 1. februar 2017 Noen som har kunnskap/erfaring rundt dette? Som har prøvd å bruke melkeproteiner i noe? Anonymkode: be298...e59 1
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2017 #9 Skrevet 1. februar 2017 27 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvordan ser det ut og hvordan smaker det? Smaker det som smør? Kan du evt spare det i kjøleskapet og ha det på varme poteter eller på varm pasta? Anonymkode: 67b17...dc9 Tusen takk for svar. At jeg ikke har tenkt på det før ! Må jo smake perfekt på kokte poteter eller kokt pasta! Gleder meg til å prøve/smake Anonymkode: be298...e59 1
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2017 #10 Skrevet 1. februar 2017 Beklager tull med siteringen... Anonymkode: be298...e59 1
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2017 #11 Skrevet 1. februar 2017 47 minutter siden, AnonymBruker skrev: Flere gode råd eller innspill? Tar i mot med stor takk!! Anonymkode: be298...e59 1
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2017 #12 Skrevet 1. februar 2017 1 time siden, AnonymBruker skrev: Lager titt og ofte Béarnaise, der smøret klares. Er det noe jeg kan bruke bunnfdallet (melkeproteinene) til? Hater å kaste mat, så setter pris på ALLE tips og forslag Anonymkode: be298...e59 " Det er en fordel å klare smør samtidig som du lager gryterett eller lignende. Da kan du bruke "restene" etter klaringen oppi gryten. " http://matlidenskap.blogspot.no/2013/01/klaring-av-smr.html (samme ide som jeg hadde ) Anonymkode: 67b17...dc9 1
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2017 #13 Skrevet 1. februar 2017 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: " Det er en fordel å klare smør samtidig som du lager gryterett eller lignende. Da kan du bruke "restene" etter klaringen oppi gryten. " http://matlidenskap.blogspot.no/2013/01/klaring-av-smr.html (samme ide som jeg hadde ) Anonymkode: 67b17...dc9 Takker og bukker. Er egentlig en "nørd" på kjøkkenet, men har ingen kunnskap eller erfaring rundt dette Anonymkode: be298...e59 1
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2017 #14 Skrevet 1. februar 2017 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Takker og bukker. Er egentlig en "nørd" på kjøkkenet, men har ingen kunnskap eller erfaring rundt dette Anonymkode: be298...e59 Jeg synes at det er fint at du søker kunnskap, og at du dermed slipper å kaste mat. Anonymkode: 67b17...dc9 2
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2017 #15 Skrevet 1. februar 2017 18 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg synes at det er fint at du søker kunnskap, og at du dermed slipper å kaste mat. Anonymkode: 67b17...dc9 Hater å kaste mat og elsker ny kunnskap Anonymkode: be298...e59 2
KristineS Skrevet 2. februar 2017 #16 Skrevet 2. februar 2017 Åååh. Denne tråden var super! Har tenkt på det selv når jeg har laget bearnaise, men alltid glemt å lete opp info om det. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå