Gå til innhold

Béarnaise - hva kan jeg bruke melkestoffene til?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Lager titt og ofte Béarnaise, der smøret klares. 

Er det noe jeg kan bruke bunnfdallet (melkeproteinene) til? 

 

Hater å kaste mat, så setter pris på ALLE tips og forslag :) 

Anonymkode: be298...e59

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du kan vel bruke det i en middagsrett?

Anonymkode: 67b17...dc9

  • Liker 1
Skrevet
8 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Du kan vel bruke det i en middagsrett?

Anonymkode: 67b17...dc9

Har ikke peiling. Har vurdert om jeg kan steke i det, men da blir det vel bare svidd? På hvilkene måte mener du at jeg kan bruke det? 

Anonymkode: be298...e59

Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Har ikke peiling. Har vurdert om jeg kan steke i det, men da blir det vel bare svidd? På hvilkene måte mener du at jeg kan bruke det? 

Anonymkode: be298...e59

Hvordan ser det ut og hvordan smaker det? Smaker det som smør?

Kan du evt spare det i kjøleskapet og ha det på varme poteter eller på varm pasta?

Anonymkode: 67b17...dc9

  • Liker 1
Skrevet

Eller som tilsetning i en gryterett eller suppe (tilsett det til slutt)?

Anonymkode: 67b17...dc9

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Lurer jeg også på..

Endret av veraa94
  • Liker 1
Skrevet
26 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hvordan ser det ut og hvordan smaker det? Smaker det som smør?

Kan du evt spare det i kjøleskapet og ha det på varme poteter eller på varm pasta?

Anonymkode: 67b17...dc9

Tusen takk for svar. 

At jeg ikke har tenkt på det før :flau:! Må jo smake perfekt på kokte poteter eller kokt pasta! 

Gleder meg til å prøve/smake :spise:

Anonymkode: be298...e59

  • Liker 1
Skrevet

Noen som har kunnskap/erfaring rundt dette? Som har prøvd å bruke melkeproteiner i noe?

Anonymkode: be298...e59

  • Liker 1
Skrevet
27 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hvordan ser det ut og hvordan smaker det? Smaker det som smør?

Kan du evt spare det i kjøleskapet og ha det på varme poteter eller på varm pasta?

Anonymkode: 67b17...dc9

Tusen takk for svar. 

At jeg ikke har tenkt på det før :flau:! Må jo smake perfekt på kokte poteter eller kokt pasta! 

Gleder meg til å prøve/smake :spise:

Anonymkode: be298...e59

  • Liker 1
Skrevet

Beklager tull med siteringen... 

Anonymkode: be298...e59

  • Liker 1
Skrevet
47 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Flere gode råd eller innspill? Tar i mot med stor takk!!

Anonymkode: be298...e59

  • Liker 1
Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Lager titt og ofte Béarnaise, der smøret klares. 

Er det noe jeg kan bruke bunnfdallet (melkeproteinene) til? 

 

Hater å kaste mat, så setter pris på ALLE tips og forslag :) 

Anonymkode: be298...e59

" Det er en fordel å klare smør samtidig som du lager gryterett eller lignende. Da kan du bruke "restene" etter klaringen oppi gryten. " http://matlidenskap.blogspot.no/2013/01/klaring-av-smr.html

(samme ide som jeg hadde :) )

Anonymkode: 67b17...dc9

  • Liker 1
Skrevet
4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

" Det er en fordel å klare smør samtidig som du lager gryterett eller lignende. Da kan du bruke "restene" etter klaringen oppi gryten. " http://matlidenskap.blogspot.no/2013/01/klaring-av-smr.html

(samme ide som jeg hadde :) )

Anonymkode: 67b17...dc9

Takker og bukker.

Er egentlig en "nørd" på kjøkkenet, men har ingen kunnskap eller erfaring rundt dette :klaske:

Anonymkode: be298...e59

  • Liker 1
Skrevet
5 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Takker og bukker.

Er egentlig en "nørd" på kjøkkenet, men har ingen kunnskap eller erfaring rundt dette :klaske:

Anonymkode: be298...e59

Jeg synes at det er fint at du søker kunnskap, og at du dermed slipper å kaste mat. :blomst:

Anonymkode: 67b17...dc9

  • Liker 2
Skrevet
18 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg synes at det er fint at du søker kunnskap, og at du dermed slipper å kaste mat. :blomst:

Anonymkode: 67b17...dc9

Hater å kaste mat og elsker ny kunnskap :danse:

Anonymkode: be298...e59

  • Liker 2
Skrevet

Åååh. Denne tråden var super! Har tenkt på det selv når jeg har laget bearnaise, men alltid glemt å lete opp info om det.

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...