Gå til innhold

Mattips


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tips til kjempe god mat?

Anonymkode: cd0a7...072

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Fårikål, betasuppe, kålstuing, kjøttfarse-boller i tykk hvit saus, grynasteik/hakkasteik med poteter, lammefrikasè, grønnsaksgrateng med makaroni, komler og vossakorv, hjemmelagde kjøttkaker, skinkestek, spekeskinke med blomkålsalat, potetsalat og eggerøre, pitabrød fylt med kjøttdeig og salat, spekeskinke på spyd sammen med fetaost og vannmelon.

Skrevet

Lasagne, paella, nachos,Enchilada, 

Anonymkode: 18da5...f66

Skrevet

Mat du liker.

Mat jeg liker: Knekkebrød og brødskiver med (smør og) godt pålegg (ost, leverpostei, fiskepålegg). Kakao, varme ostesmørbrød. Grønnsakssupper (gulrot-, spinat-, erte-, løk-, sopp, butternut-). Chili, spaghetti med kjøttsaus, pasta med fløtesaus.  Bacon eller eller svinekoteletter, potetstappe med gressløk, og kålrotstaver. Rå grønnsaker, frisk frukt. Smoothie. Enkelte komboer av frukt og nøttesmør. Nakkekoteletter, søtpotetmos, erter, grønne bønner. Pannekaker. Grøt med smørøye. Wraps. Wok. Torsk, poteter, hvit saus og revne gulrøtter. Lammekoteletter, potetmos og ovnsbakt rosenkål. Risotto. Minestronesuppe. Kryddersild. Gresk yoghurt med nøtter og honning. Artisjokk og smeltet smør. Ovnsstekt maiskolbe. Sushi. Ost og kjeks. Laks, ris og grønne bønner. Druer og ost og nøtter. Nudler. Weetabix med melk. Kastanjer. Stekt eller kokt egg, eggerøre. Blant annet.

Skrevet

.

Anonymkode: cd0a7...072

Skrevet

Skal dette overgå ketchuptråden?

God mat er mat laget fra bunnen.

Skrevet

Ildfast form, skjært opp det du finner av grønnsaker, ha i kyllingfilet som er krydret, putt i ovnen på ca 200 grader i en halvtime "ish" skjær fileten i to for å se om den er gjennomstekt. Enklere middag finnes ikke :P 

Anonymkode: 7c256...7dc

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...