Gjest Valmue i.i. Skrevet 7. desember 2004 #1 Skrevet 7. desember 2004 Jeg skal invitere et par venninner på en bedre middag og har tenkt å avslutte med to tre oster etter en lett dessert. Har noen anbefalinger på gode og gjerne litt spesielle oster? (ikke "tamme" oster ala Brie og div smøreoster) Gjerne en blåskimmel av et eller annnet slag samt en eller to til. (skal servere søtlig dessertvin til) Annet tilbehør? Fikk engang en type fikenmarmelade/pure med valnøtter til ost på restaurant. Har noen tilfeldigvis oppskrift på dette?
Gjest Anonymous Skrevet 8. desember 2004 #2 Skrevet 8. desember 2004 Ingen her som har peiling på ost? :-?
Arwen Skrevet 8. desember 2004 #3 Skrevet 8. desember 2004 Desverre, men tror man skal servere ost før desserten.
Arkana Skrevet 8. desember 2004 #4 Skrevet 8. desember 2004 Jeg tror kanskje heller du skal spørre i butikken, på en god butikk. Der vil de vite hva som passer til vinen du har valgt og du kan forklare hva slags typer ost du vil ha.
Gjest Anonymous Skrevet 8. desember 2004 #5 Skrevet 8. desember 2004 Desverre, men tror man skal servere ost før desserten. Mulig det er det mest korrekte, men jeg vil ha osten en god stund etter desserten, nærmest som litt nattmat! :-) Får ta meg en tur på Jakobs i morgen. Der burde de ha peiling.
Arwen Skrevet 8. desember 2004 #6 Skrevet 8. desember 2004 OK de kan sikkert hjelpe deg på Jakobs. Flinke der.
Arkana Skrevet 8. desember 2004 #7 Skrevet 8. desember 2004 Ja, Jacobs er en flott butikk! Bare så synd vi bor så langt unna. :-( Gidder ikke kjøre 50 minutter fra andre siden av byen. Heldigvis har vi Ultra og Centra da, klarer meg med det.
Nilma Skrevet 8. desember 2004 #8 Skrevet 8. desember 2004 Fikk engang en type fikenmarmelade/pure med valnøtter til ost på restaurant. Har noen tilfeldigvis oppskrift på dette? Fikenmarmelade til ost er jo såååå godt. Her er en oppskrift.
Gjest Valmue i.i. Skrevet 8. desember 2004 #9 Skrevet 8. desember 2004 Tusen takk Nilma, dette skal jeg definitivt prøve!
Nilma Skrevet 8. desember 2004 #10 Skrevet 8. desember 2004 Jeg har ikke prøvd den selv, så hadde vært kjekt med en tilbakemelding!
NullHull Skrevet 8. desember 2004 #11 Skrevet 8. desember 2004 Og nå i disse førjulstider kan jeg anbefale pepperkaker med blåmuggost Dersom du liker blåmuggoster av ymse slag må denne kombinasjonen prøves!!
Gjest Anonymous Skrevet 15. desember 2004 #12 Skrevet 15. desember 2004 [quote=Nilma]Fikk engang en type fikenmarmelade/pure med valnøtter til ost på restaurant. Har noen tilfeldigvis oppskrift på dette? Fikenmarmelade til ost er jo såååå godt. Her er en oppskrift.
Gjest Anonymous Skrevet 16. desember 2004 #13 Skrevet 16. desember 2004 Stiltonost og chevre med honning og nypepure ved siden av er veldig godt og smaksrikt. Velg en tyktflytende honning. nero
Gjest Anonymous Skrevet 16. desember 2004 #14 Skrevet 16. desember 2004 Og nå i disse førjulstider kan jeg anbefale pepperkaker med blåmuggost Dersom du liker blåmuggoster av ymse slag må denne kombinasjonen prøves!! Jeg så en oppskrift i et blad forleden på pepperkakepai med blåmuggost - kanskje det er noe å prøve!? Må innrømme at jeg rynket litt på nesa og bladde videre med en gang :oops:
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå