AnonymBruker Skrevet 31. januar 2017 #1 Skrevet 31. januar 2017 Jeg er invitert i et selskap der alle skal ta med seg en tapasrett. Jeg har aldri spist tapas, og aner ikke hvilke retter man kan ha med seg her... Har dere forslag til noe, gjerne noe som ingen andre finner på å ta med (ellers om kan imponere hehe), og gjerne oppskrift? Takk for hjelpen Anonymkode: 31bb3...e43
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2017 #2 Skrevet 31. januar 2017 Bacondadler! Anonymkode: bfb7f...0d0 2
Brunhilde Skrevet 31. januar 2017 #3 Skrevet 31. januar 2017 Så til med en tapasribbe. Det er kjempegodt. 1
AnonymBruker Skrevet 31. januar 2017 #4 Skrevet 31. januar 2017 Melon og spekeskinke Foccacia (bør helst tas med nybakt og lunt) Bacon og dadler Spanske kjøttboller og tsatziki Urte/chilimarienert scampi Pestopoteter Båtpoteter (bør være varmt) En form for salat/pastasalat? Lakse/spekeskinke-wrap Grillede kyllingklubber (best varm) Chorizopølser og løk (best varm) De to siste er jo nesten ikke å lage noe, for det kjøpes jo "bare" ;-) Vet ikke om noe av dette er noe som vil imponere sånn enormt da.. Kommer jo litt ann på hvem du spiser med, folk har ofte sine vaner eller favoritter som "alltid" er med :-) Anonymkode: 5b83c...014 1
SunnivaOslo Skrevet 2. februar 2017 #5 Skrevet 2. februar 2017 Chorizo salat= chorizo som stekes med hele hvitløk. Salat av oppkuttende tomater som er grovt oppkuttende som en appelsin (ikke i ringer) og purreløk kuttet i ringer. Bland med olivenolje,salt og pepper. Ha over chorizoen,men ikke fettet. Det kan du spare som en marinade til annet kjøtt. Brød med tomat. Rasp tomat på rivjern og bland med olivenolje. Ha i litt hvitløk. Dette kan du servere med brød. (Veldig enkel rett da) Mye godt man kan lage men mye er allerede nevnt☺
Wiwa Skrevet 2. februar 2017 #6 Skrevet 2. februar 2017 Jeg var nylig i et selskap hvor vi skulle ta med tapas. Fikk god tilbakemelding på denne retten: http://www.matoppskrift.no/oppskrift/Chili-og-hvitloeksmarinerte-kyllingspyd-med-sesamfroe og denne pestoen: http://trinesmatblogg.no/2010/06/07/basilikumpesto/
Ella1 Skrevet 2. februar 2017 #7 Skrevet 2. februar 2017 Tortilla De Patatas (spansk omelett) og Aioli er obligatorisk på et tapasbord. Skjær omeletten i terninger og stikk f.eks tannpirkere i. Kan serveres lunken/kald evt. lages dagen før. . http://www.aperitif.no/oppskrifter/oppskrift/potet-tortilla-tortilla-de-patata-spania/34637
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2017 #8 Skrevet 5. februar 2017 På 2.2.2017 den 11.16, Ella1 skrev: Tortilla De Patatas (spansk omelett) og Aioli er obligatorisk på et tapasbord. Skjær omeletten i terninger og stikk f.eks tannpirkere i. Kan serveres lunken/kald evt. lages dagen før. . http://www.aperitif.no/oppskrifter/oppskrift/potet-tortilla-tortilla-de-patata-spania/34637 Gracias, den så god ut! Kanskje jeg kan fikse en slik. I stedet for tannpirkere, har jeg sånne små sverd, kan de brukes tro? Sånne små i plast.... Anonymkode: 31bb3...e43
Snabeltann Skrevet 5. februar 2017 #9 Skrevet 5. februar 2017 Tomat, løk og fetaostsalat Ruccola, mango og pinjekjernesalat Flatkjevlaloffskiver med snøfrisk med hvitløk rullet sammen med baconskiver rullet rundt, stekt i steikovn. Gjerne med hakkede oliven inni. Nam! Lefser med ruccola, spekeskinke og kremost Kjøttboller med tomatsaus Vårruller
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå