AnonymBruker Skrevet 30. januar 2017 #1 Skrevet 30. januar 2017 Når man skal lage chiapudding eller kjøleskapsgrøt.. hvilken melk er best å bruke? Jeg er laktoseintolerant og lurer på om havre-, ris-, mandel- eller kokosmelk er best? Det kan gjerne være litt søtt, men helst ikke veldig usunt. Og når jeg først spør, har dere noen gode oppskrifter på chiapudding og/eller kjøleskapsgrøt? Anonymkode: d7aaa...355
vogue90 Skrevet 31. januar 2017 #2 Skrevet 31. januar 2017 Jeg pleier å bruke kokosmelk og synes det er veldig godt (mandelmelk funker også, men foretrekker kokos), pleier å ha oppi litt søtning (1 knust sukett), litt vaniljepulver, 2 dl kokosmelk og ca 3 ss chiafrø. Synes den er best enkel og heller pynte med bær, nøtter og diverse etterpå.
OppNedPåAlt Skrevet 31. januar 2017 #3 Skrevet 31. januar 2017 Ta det du liker smaken på, alle er greie å bruke
Drakan Skrevet 31. januar 2017 #4 Skrevet 31. januar 2017 ambefaler mandelmelk Soyamelk kan gi rar ettersmak. Kokos og ris kan gi rar ettersmak. Havre er også greit. Anbefaler deg å prøve ut hva du selv liker best derimot (alle er litt forskjellig).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå