Gå til innhold

Kanelboller...


Gjest Lea

Anbefalte innlegg

Jeg ville bare si at jeg har bakt kanelboller i dag!

Store og gode med masse sukker, smør og kanel.. finnes det noe bedre.

Noen andre bolle-tips?

Jeg bruker helst ferdigblanding til boller jeg, men tilsetter godsakene selv!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Anonymous

Skoleboller er jo også godt! :kgsmil:

Det går vel an å lage bollene fra ferdigposer med hvetebollemiks. Og så ha vaniljekrem og glasur oppå etterpå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pleier å ha vaniljekrem i kanelbollene mine, jeg! Kjempegodt!

Bruker du meierienes ferdige vaniljekrem i kartong, så blir det kjempevellykket!

Hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lottemor

Du kan jo alltid prøve å lage eple snurrer det er kjemmpe godt...

Du gjør på samme måte som når du lager kanel boller bare du tar å rasper epler og blander det med kanel og sukker :)

Så kan du prøve med smeltet kokesjokolade i steden for kanel og sukker ...

kjemmpe godt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Noen som har en god oppskrift på kanelboller da? Pleier å bruke den vanlige bolle-oppskriften, men av en eller annen grunn blir de liksom mye 'tyngre'.......?

Snurrer med sjokolade høres bare SMASKENS ut da.................

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanskje du kan prøve å bruke mel fra en annen produsent?

Hadde en periode der jeg hadde mye fri og bakte mye.

Da fikk jeg alltid bollene kjempegodt til. Men så kjøpte jeg mel i en annen butikk en vanlig og da ble de tunge og kompakte.

Så jeg tror det kan ha litt å si..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Mine kanelboller lager jeg av en pose ferdig bolle-blanding.. den blir aldri mislykket.

Så deler jeg deigen i 2 deler. Kjevler og dunker og drar til den blir en flat firkant.

Så smører jeg på vanlig smør og strør på kanel og sukker.

Firkanten rulles sammen til en pølse og jeg pleier å "knipe" litt i skjøten.

Så deler jeg denne i 8 snurrer.

Den andre halvdelen får samme behandling.

Stekes i ca 15 minutter på 220 grader hos meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...