Gjest Lea Skrevet 26. juli 2002 #1 Del Skrevet 26. juli 2002 Jeg ville bare si at jeg har bakt kanelboller i dag! Store og gode med masse sukker, smør og kanel.. finnes det noe bedre. Noen andre bolle-tips? Jeg bruker helst ferdigblanding til boller jeg, men tilsetter godsakene selv! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 27. juli 2002 #2 Del Skrevet 27. juli 2002 Skoleboller er jo også godt! :kgsmil: Det går vel an å lage bollene fra ferdigposer med hvetebollemiks. Og så ha vaniljekrem og glasur oppå etterpå. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Væren Skrevet 27. juli 2002 #3 Del Skrevet 27. juli 2002 Pleier å ha vaniljekrem i kanelbollene mine, jeg! Kjempegodt! Bruker du meierienes ferdige vaniljekrem i kartong, så blir det kjempevellykket! Hilsen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lottemor Skrevet 27. juli 2002 #4 Del Skrevet 27. juli 2002 Du kan jo alltid prøve å lage eple snurrer det er kjemmpe godt... Du gjør på samme måte som når du lager kanel boller bare du tar å rasper epler og blander det med kanel og sukker Så kan du prøve med smeltet kokesjokolade i steden for kanel og sukker ... kjemmpe godt... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 27. juli 2002 #5 Del Skrevet 27. juli 2002 Noen som har en god oppskrift på kanelboller da? Pleier å bruke den vanlige bolle-oppskriften, men av en eller annen grunn blir de liksom mye 'tyngre'.......? Snurrer med sjokolade høres bare SMASKENS ut da................. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Englepus Skrevet 27. juli 2002 #6 Del Skrevet 27. juli 2002 Kanskje du kan prøve å bruke mel fra en annen produsent? Hadde en periode der jeg hadde mye fri og bakte mye. Da fikk jeg alltid bollene kjempegodt til. Men så kjøpte jeg mel i en annen butikk en vanlig og da ble de tunge og kompakte. Så jeg tror det kan ha litt å si.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 27. juli 2002 #7 Del Skrevet 27. juli 2002 Mine kanelboller lager jeg av en pose ferdig bolle-blanding.. den blir aldri mislykket. Så deler jeg deigen i 2 deler. Kjevler og dunker og drar til den blir en flat firkant. Så smører jeg på vanlig smør og strør på kanel og sukker. Firkanten rulles sammen til en pølse og jeg pleier å "knipe" litt i skjøten. Så deler jeg denne i 8 snurrer. Den andre halvdelen får samme behandling. Stekes i ca 15 minutter på 220 grader hos meg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå