Gå til innhold

Lage mer lapskaus av lapskausrester


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Jeg har lapskausrester fra i dag som er akkurat for lite til middagsbesøk i morgen. Går det an å kutte opp en potet eller to og en gulrot og koke det inn i lapskausrestene i morgen? Eller burde jeg koke de separat før jeg putter dem oppi gryta? Hva blir best? 

 

 

Anonymkode: db345...fe7

Videoannonse
Annonse
Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Hei! Jeg har lapskausrester fra i dag som er akkurat for lite til middagsbesøk i morgen. Går det an å kutte opp en potet eller to og en gulrot og koke det inn i lapskausrestene i morgen? Eller burde jeg koke de separat før jeg putter dem oppi gryta? Hva blir best? 

 

 

Anonymkode: db345...fe7

Jeg ville ha kokt de separert.Hvis ikke så kan du risikere og få en overkokt lapskaus med råe biter av potet og gulrot

Anonymkode: b7393...cb4

Gjest Margit Spat
Skrevet (endret)
8 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg ville ha kokt de separert.Hvis ikke så kan du risikere og få en overkokt lapskaus med råe biter av potet og gulrot

Anonymkode: b7393...cb4

Enig med ovenstående. Deler du dem i små biter før koking, så er det ikke veldig mange minuttene som skal til.
Alternativt ville jeg tilsatt passende mengde frossen lapskausblanding rett i den ferdige lapskausen.  

Endret av Margit Spat

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...