Gjest miau Skrevet 6. desember 2004 #1 Del Skrevet 6. desember 2004 Noen som har? Jeg husker at det skal være mel og salt i.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Heidipia:) Skrevet 6. desember 2004 #2 Del Skrevet 6. desember 2004 1 DEL SALT 2 DELER HVETEMEL 1 DEL VANN 1 SS. MATOLJE Tips Trolldeigen skal være fast. Den skal ikke sige sammen.. Du kan teste om den er fast nok ved å lage en rund kule. Hvis kulen fortsatt er rund etter 2-3 minutter er deigen fast nok. Trolldeig skal stekes på svak varme, rundt 80 grader! Hvor lang tid det tar å stek figurene avhenger av hvor tykke de er. Det kan ta fra et par timer opp til flere dager. Du finner ut om figuren er ferdig ved å dunke på det tykkeste punktet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå