Gå til innhold

Kjøttkaker


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hver gang jeg lager kjøttkaker syns jeg de faller så fort fra hverandre! Noen tips? Bruker kjøttdeig, løk, krydder, 2 ss mel/potetmel og et egg pr pk kjøttdeig og en bitteliten dæsj melk. Hva gjør jeg feil? 

Blander dere forresten deigen for hånd eller i maskin?

Anonymkode: e94cb...699

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bruker omtrent det samme som deg, bortsett fra at jeg bruker griljermel i stedet for potetmel. Måler ikke opp mengde, men hiver oppi så mye jeg trenger for å få kjøttkakene faste.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...