AnonymBruker Skrevet 17. januar 2017 #1 Skrevet 17. januar 2017 Hver gang jeg lager kjøttkaker syns jeg de faller så fort fra hverandre! Noen tips? Bruker kjøttdeig, løk, krydder, 2 ss mel/potetmel og et egg pr pk kjøttdeig og en bitteliten dæsj melk. Hva gjør jeg feil? Blander dere forresten deigen for hånd eller i maskin? Anonymkode: e94cb...699
Tvist Skrevet 18. januar 2017 #2 Skrevet 18. januar 2017 Bruker omtrent det samme som deg, bortsett fra at jeg bruker griljermel i stedet for potetmel. Måler ikke opp mengde, men hiver oppi så mye jeg trenger for å få kjøttkakene faste.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå