AnonymBruker Skrevet 16. januar 2017 #1 Skrevet 16. januar 2017 Kjøpte på impuls Bayonneskinke på salg, og den må spises i dag pga dato. Men jeg tror i grunnen aldri jeg har lagd det før, så lurer på hva dere syns er godt av tilbehør og saus? Anonymkode: b739e...a8c
tannfortunge Skrevet 16. januar 2017 #2 Skrevet 16. januar 2017 Til middag: http://oppskrift.klikk.no/bayonneskinke-med-kald-saus/33/ På brødskiva, med grov sennep og rød løk.
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2017 #3 Skrevet 16. januar 2017 Sennepsaus, stekt sopp og rosenkål synes jeg er nydelig til. Min favorittsennepsaus - som nok ikke passer for alle om man ikke er vant til en del fett: 125g smør 3dl fløte 3ss sennep 2 eggeplommer saft av ½ sitron 1 ts sukker kok opp smør, fløte og sennep og la det småkoke 5 min hell blandingen opp i de 2 piskede eggeplommene smak til med sitronsaft og farin - Anonymkode: 5068e...842 1
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2017 #4 Skrevet 16. januar 2017 Sennepssaus skulle jeg skrive, så enig med forrige ab. Anonymkode: 50943...d36 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå