AnonymBruker Skrevet 16. januar 2017 #1 Skrevet 16. januar 2017 Har sett noen fine regnbuekaker i forskjellige varianter. Noen har vært med kraftige farger, mens andre har vært med ganske lyse farger. Regner med at konditorfarge kun får sin effekt i lyse kakedeiger? Man kan blande til ønsket farge i kakerøren. Hvis jeg har blandet en perfekt farge på røren, blir fargen mørkere etter steking? Kan noen fortelle meg sånn omtrent hvor mye mørkere, om den blir det? Kan det også hende at kaken blir lysere i fargen enn det røren er? Har så lyst til å prøve å lage en kake med flere lyse farger, men samtidig ønsker jeg at det skal synes at lagene har ulik farge. Jeg prøvde farge på noe annet en gang, og etter steking så resultatet bare misfarget ut. Det så ut som en feil, og ikke som et valg av å farge. Bukker og neier for alle svar! Anonymkode: e4dd1...b8c
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2017 #2 Skrevet 16. januar 2017 Det finnes jo ørten sider som forklarer dette? Anonymkode: c28ee...850
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2017 #3 Skrevet 16. januar 2017 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det finnes jo ørten sider som forklarer dette? Anonymkode: c28ee...850 Likevel greier du ikke å komme med en eneste av disse ørten lenkene ... tsk tsk tsk. http://www.oetker.no/no-no/rezepte/r/regnbuekake.html http://www.kjoekkenmagi.no/regnbuekake/ Forøvrig blir fargen kraftigere under stekingen. Anonymkode: f924e...22a 1
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2017 #4 Skrevet 16. januar 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Likevel greier du ikke å komme med en eneste av disse ørten lenkene ... tsk tsk tsk. TS sitter på internett selv? Anonymkode: c28ee...850
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå