AnonymBruker Skrevet 15. januar 2017 #1 Del Skrevet 15. januar 2017 Noen som spiser det? Har et par spørsmål. Og ja, jeg er tilnærmet "ny" på kjøkkenet... 1. Hva bør jeg smøre formen med for å unngå ekstra fett? Har tenkt å bytte ut olje med vann i selve brødet. 2. Hva bruker dere til pålegg? 3. Kan brødet fryses og i så tilfelle hvor lenge holder det seg i fryseren? Er denne oppskriften jeg har tenkt å gå etter: http://nyttigetips.no/steinalderbrod-laerer-du-bake/ Anonymkode: 201a6...d3b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pringle Skrevet 15. januar 2017 #2 Del Skrevet 15. januar 2017 Det jo ment å være lavkarbo, da, og på lavkarbo skal du ikke knipe på fettet. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå