Gå til innhold

Steinalderbrød


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Noen som spiser det? Har et par spørsmål. Og ja, jeg er tilnærmet "ny" på kjøkkenet... 

1. Hva bør jeg smøre formen med for å unngå ekstra fett? Har tenkt å bytte ut olje med vann i selve brødet. 
2. Hva bruker dere til pålegg? 
3. Kan brødet fryses og i så tilfelle hvor lenge holder det seg i fryseren? 

Er denne oppskriften jeg har tenkt å gå etter: http://nyttigetips.no/steinalderbrod-laerer-du-bake/

Anonymkode: 201a6...d3b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...