Gå til innhold

Kan kesam stekes?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg fant en oppskrift på hvit pizza, hvor man bruker rømme i stedet for tomatsaus. Jeg har ikke rømme, men har mager kesam. Kan jeg bruke mager kesam i stedet for rømme? 

Anonymkode: c4fd0...db9

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kesam har lett for å skille seg når det blir varmebehandlet, med det er ikke sikkert det gjør noe. Bare pass på at du bruker naturell kesam, og ikke en med smak (pizza med pasjonsfruktsmak blir litt aparte)

Anonymkode: 80e70...d07

Skrevet

Nei den skiller seg nok og bare renner. Du kan jo prøve.

Skrevet

Eller hvis kesam er den ostetypen så går det jo bra, ost på pizza er jo godt det, men kesam smaker jo 0 da.

Skrevet

Kesam skiller seg ved oppvarming og blir ganske ekkelt, er min erfaring.

Skrevet

Jeg ville ikke brukt kesam som pizzasaus, og enda mindre om det er mager kesam. Kesam skiller seg ved for høy temperatur. Jeg har gode erfaringer med å bruke den blandet sammen med egg, som en del av eggestand i gratenger og slikt. Men alene, som pizzasaus, nope. Den kommer nok bare til å gjøre bunnen gjennombløtt og motbydelig, og se ekkel ut attåt. 

Anonymkode: 51627...e00

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...