Gå til innhold

Hvilken vin til koldtbord?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvilken rød og hvilken hvitvin anbefaller DU til koldtbord?
Helst noe som også kan drikkes uten mat på festen etter maten :)

Videoannonse
Annonse
Gjest hva som helst
Skrevet

Rødvin er vanskelig. På koldbord har man ofte en del sødme, og da må man styre unna viner med mye tanniner. Kanskje en fruktig Barbera kan fungere, eventuelt en Pinot Noir fra nye verden. 

På hvitvinsfronten synes jeg forslaget over er bra. Men det er mye som kan fungere bra her, Chardonnay, Pinot Gris/Pinot Grigio, Gewürztraminer, Sauvignon Blanc. Chardonnay må man ofte litt opp i pris for å få noe bra. Pinot Gris er enklere, og noe de fleste kan like. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...