Teardrop Skrevet 10. januar 2017 #1 Skrevet 10. januar 2017 Hvilken rød og hvilken hvitvin anbefaller DU til koldtbord? Helst noe som også kan drikkes uten mat på festen etter maten
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2017 #2 Skrevet 10. januar 2017 Spørs hva koldtbordet består av. Men en vin jeg ofte anbefaler og tyr til i sånne sammenhenger er denne: http://www.aperitif.no/pollisten/produkt/gentil-hugel-2013-2015/83707 Anonymkode: fd014...d71
Gjest hva som helst Skrevet 11. januar 2017 #3 Skrevet 11. januar 2017 Rødvin er vanskelig. På koldbord har man ofte en del sødme, og da må man styre unna viner med mye tanniner. Kanskje en fruktig Barbera kan fungere, eventuelt en Pinot Noir fra nye verden. På hvitvinsfronten synes jeg forslaget over er bra. Men det er mye som kan fungere bra her, Chardonnay, Pinot Gris/Pinot Grigio, Gewürztraminer, Sauvignon Blanc. Chardonnay må man ofte litt opp i pris for å få noe bra. Pinot Gris er enklere, og noe de fleste kan like.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå