AnonymBruker Skrevet 10. januar 2017 #1 Skrevet 10. januar 2017 Jeg har alltid dampet pinnekjøtt. Og etter en nylig, svært (SVÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆRT) negativ opplevelse med KOKT PINNEKJØTT, mener jeg at dampet pinnekjøtt er tingen. Var på besøk hos noen, som hadde KOKT pinnekjøttet. Og det smakte så GRUSOMT Det var så seigt at jeg ikke fikk kuttet det opp med kniven engang, måtte slite skikkelig. Og det smakte gammal sævv. Helt grusomt. Forferdelig, verste kjøttet jeg har smakt. Men hvorfor KOKE pinnekjøtt? Er det andre her som faktisk gjør det? Ekleste jeg har vært borti matmessig. Anonymkode: a7b06...53f
Illuminatum Skrevet 10. januar 2017 #2 Skrevet 10. januar 2017 Hellstrøm gjør i alle fall det http://mat.tv3.no/oppskrifter/jul-med-hellstrom/hellstroms-pinnekjott-med-stappe Det er nok ikke kokingen som gjør at det smakte galt. 2
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2017 #3 Skrevet 10. januar 2017 3 minutter siden, Illuminatum skrev: Hellstrøm gjør i alle fall det http://mat.tv3.no/oppskrifter/jul-med-hellstrom/hellstroms-pinnekjott-med-stappe Det er nok ikke kokingen som gjør at det smakte galt. Åjo. Grått kjøtt? Skriker at det er mishandlet. Anonymkode: a7b06...53f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå