Gå til innhold

Eggehviter - holdbarhet?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har en skål med 18 (!) eggehviter i.
Står i kjøleskapet i en skål med plastfolie over. 
Stått der i 9-10 dager. Det lukter ikke dårlig, men jeg lurer på om jeg trygt kan bruke dem?
Tenkte å lage marengs.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvis du lar de bli romtempererte og de fortsatt ikke lukter rart kan du nok bruke dem. 

Til en annen gang er det lurt å dele opp i mindre porsjoner og fryse dem. Fire-fem hviter pr liten fryseposer f.eks. Eller hvilken porsjonsstørrelse du antar at er praktisk for deg. De tiner raskt og kan brukes som ferske etter å ha vært frosne. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...