ventilator Skrevet 8. januar 2017 #1 Del Skrevet 8. januar 2017 Har en skål med 18 (!) eggehviter i. Står i kjøleskapet i en skål med plastfolie over. Stått der i 9-10 dager. Det lukter ikke dårlig, men jeg lurer på om jeg trygt kan bruke dem? Tenkte å lage marengs. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kvist Skrevet 8. januar 2017 #2 Del Skrevet 8. januar 2017 Hvis du lar de bli romtempererte og de fortsatt ikke lukter rart kan du nok bruke dem. Til en annen gang er det lurt å dele opp i mindre porsjoner og fryse dem. Fire-fem hviter pr liten fryseposer f.eks. Eller hvilken porsjonsstørrelse du antar at er praktisk for deg. De tiner raskt og kan brukes som ferske etter å ha vært frosne. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå