AnonymBruker Skrevet 8. januar 2017 #1 Skrevet 8. januar 2017 Jeg skal forsteke en paideig idag, men har glemt å kjøpe tørre erter. Fins det noe annet man kan bruke istedetfor? Anonymkode: cf9be...f8e
AnonymBruker Skrevet 8. januar 2017 #2 Skrevet 8. januar 2017 Jeg prikker bare med en gaffel. Anonymkode: 83661...d87 1
AnonymBruker Skrevet 8. januar 2017 #5 Skrevet 8. januar 2017 Stein, sand. Bare legg folie mellom Anonymkode: f9533...6f2
AnonymBruker Skrevet 8. januar 2017 #6 Skrevet 8. januar 2017 Hva bruker du ertene til? Anonymkode: 868de...2bd
Leo Skrevet 8. januar 2017 #7 Skrevet 8. januar 2017 44 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hva bruker du ertene til? Anonymkode: 868de...2bd Ertene (Eller hva nå annet man måtte finne på å bruke) skal hindre at paiskallet blåser seg opp mens det forstekes. 1
Gjest Zeitgeist Skrevet 8. januar 2017 #8 Skrevet 8. januar 2017 40 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hva bruker du ertene til? Anonymkode: 868de...2bd Erter, ris e.l. brukes til å tynge ned paideigen slik at den ikke blåser seg opp under steking. Du får kjøpt egne "steke-erter" i porselen fra bl.a. Le Creuset, men en pakke tørkede gulerter koster nesten ingenting og de kan brukes om og om igjen til å tynge ned.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå