Gå til innhold

Forsteke pai deig - alternativ til tørre erter


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg skal forsteke en paideig idag, men har glemt å kjøpe tørre erter. Fins det noe annet man kan bruke istedetfor? 

Anonymkode: cf9be...f8e

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Jeg prikker bare med en gaffel. 

Anonymkode: 83661...d87

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

grøtris

Anonymkode: d1607...1e7

Skrevet

Nøtter

AnonymBruker
Skrevet

Stein, sand. Bare legg folie mellom

Anonymkode: f9533...6f2

AnonymBruker
Skrevet

Hva bruker du ertene til? 

Anonymkode: 868de...2bd

Skrevet
44 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hva bruker du ertene til? 

Anonymkode: 868de...2bd

Ertene (Eller hva nå annet man måtte finne på å bruke) skal hindre at paiskallet blåser seg opp mens det forstekes.

  • Liker 1
Gjest Zeitgeist
Skrevet
40 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hva bruker du ertene til? 

Anonymkode: 868de...2bd

Erter, ris e.l. brukes til å tynge ned paideigen slik at den ikke blåser seg opp under steking. Du får kjøpt egne "steke-erter" i porselen fra bl.a. Le Creuset, men en pakke tørkede gulerter koster nesten ingenting og de kan brukes om og om igjen til å tynge ned. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...