AnonymBruker Skrevet 7. januar 2017 #1 Skrevet 7. januar 2017 Eneste måten jeg spiser skinke er som toast. Og jeg er den en eneste i huset som spiser det. 3 dagen pleier skinka å stinke utrolig mye, og da kaster jeg den selvsagt... Er det vanlig at den blir så fort ødelagt? Jeg tør ikke ha det med på skole som matpakke fordi det lukter så rart i lunsjtiden... Anonymkode: f91c8...b63
AnonymBruker Skrevet 7. januar 2017 #2 Skrevet 7. januar 2017 Til den lukter surt. Anonymkode: ada9c...93e
AnonymBruker Skrevet 7. januar 2017 #3 Skrevet 7. januar 2017 Putt skinka i fryseren davel! Frys ned så store porsjoner som du bruker til toast, det tiner på 10 minutter på benken. Alt skal det lages tråder om.... Skinke er forøvrig ferskvare, som har en holdbarhet på 2-5 dager etter åpning. Kjøleskapet skal holde max 3-4 grader. 6 grader i kjøleskapet vil forringe skinkens holdbarhet betydelig. Det samme vil oppbevaring i romtemperatur. Anonymkode: 7b59e...110 3
AnonymBruker Skrevet 7. januar 2017 #4 Skrevet 7. januar 2017 Bytt leverandør. Noen påleggstyper blir utrolig fort sure. Gilde kokt skinke og hamburgerrygg holder lenge. Anonymkode: 63a56...c39
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå