AnonymBruker Skrevet 5. januar 2017 #1 Skrevet 5. januar 2017 Før det blir dårlig? Innbiller meg at etter 2-3 dager i kjøleskap så blir det surt og ekkelt, men en venninne påstår det motsatte. Anonymkode: 0e770...93d
Essie_ Skrevet 5. januar 2017 #2 Skrevet 5. januar 2017 Mener å ha lest på tacosaus-glasset at det holder seg i kjøleskap i 2 uker.
Silfen Skrevet 5. januar 2017 #3 Skrevet 5. januar 2017 Lenge. Noen uker med saus og enda lengre med syltede produkter. 5
AnonymBruker Skrevet 5. januar 2017 #4 Skrevet 5. januar 2017 Står på glasset Anonymkode: 54c31...006
AnonymBruker Skrevet 6. januar 2017 #5 Skrevet 6. januar 2017 Hvertfall en uke med tacosaus. Jeg lar den stå der til det blir synlige endringer i glasset. Anonymkode: 837a7...296 2
AnonymBruker Skrevet 6. januar 2017 #6 Skrevet 6. januar 2017 En uke på tacosaus. Flere mnd på jalapenos. Anonymkode: 5ab16...22b 3
Whoops Skrevet 6. januar 2017 #7 Skrevet 6. januar 2017 Tacosaus kaster jeg om den er åpnet og står mer enn i 4-5 dager, men holder sikkert i en uke +. Du kan også fryse ned tacosausen om du ikke bruker den. Den er fin å ha i saus eller gryter eller når du bare trenger litt. Jalapenos holder seg i en liten evighet.
AnonymBruker Skrevet 6. januar 2017 #8 Skrevet 6. januar 2017 På 1/5/2017 den 20.43, AnonymBruker skrev: Før det blir dårlig? Innbiller meg at etter 2-3 dager i kjøleskap så blir det surt og ekkelt, men en venninne påstår det motsatte. Anonymkode: 0e770...93d Du er et godt eksempel på at vi må reformere undervisningen om mat i grunnskolen. La meg gjette, du kaster egg som er over dato også? Uten å sjekke dem eller noe? Melk, yoghurt, osv? Rett i søpla dagen over? Anonymkode: 6a18d...317 5
AnonymBruker Skrevet 6. januar 2017 #10 Skrevet 6. januar 2017 Det står på glasset om man gidder å lese Anonymkode: c7f28...f03
Whoops Skrevet 6. januar 2017 #11 Skrevet 6. januar 2017 2 minutter siden, hytteost skrev: Står vel én dag på REMA 1000 sin jalapeno Det høres merkelig ut. De ligger jo syltet i lake. Jeg spiser opp et sånt glass i uka omtrent, men de bør kunne holde seg i måneder.
hytteost Skrevet 6. januar 2017 #12 Skrevet 6. januar 2017 Akkurat nå, Whoops skrev: Det høres merkelig ut. De ligger jo syltet i lake. Jeg spiser opp et sånt glass i uka omtrent, men de bør kunne holde seg i måneder. Ja, jeg tenker det samme. Spiser det bare til taco, og da tar jeg kanskje 5-6 biter. Kjipt å måtte hive et helt glass. Kan hende det sto tre dager, men uansett...
AnonymBruker Skrevet 6. januar 2017 #13 Skrevet 6. januar 2017 Tja, i alle fall en måned hvis det ikke er kommet noe forurensingen nedi vil jeg tro? Jeg spiser det så lenge det ikke er myglet eller smaker rart, holder lenge så lenge du bruker en ren skje eller gaffel når du skal ta utav noe Anonymkode: e6b2d...2d9 4
Atea Skrevet 7. januar 2017 #14 Skrevet 7. januar 2017 Tacosaus holder en uke eller mer hvis du har det i kjøleskapet. Jalepenos holder seg lenge, står Best før ett eller annet i 2018 under glasset i skapet her.
AnonymBruker Skrevet 7. januar 2017 #15 Skrevet 7. januar 2017 4 minutter siden, Atea skrev: Tacosaus holder en uke eller mer hvis du har det i kjøleskapet. Jalepenos holder seg lenge, står Best før ett eller annet i 2018 under glasset i skapet her. Den datoen er når glasset er uåpnet. Anonymkode: 2a0ca...5cb
Atea Skrevet 7. januar 2017 #16 Skrevet 7. januar 2017 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Den datoen er når glasset er uåpnet. Anonymkode: 2a0ca...5cb Det stod ingenting om det, men man ser om det er kommet grums i glasset. Men på tacosausen var det spesifisert.
Gjest Margit Spat Skrevet 9. januar 2017 #17 Skrevet 9. januar 2017 (endret) Jeg mener det sto bare noen få dagers holdbarhet på det forrige glasset jeg kjøpte med jalapenos. Tacosausen står det også bare noen få dager på. Erfaringsmessig holder nok tacosausen en ukes tid i kjøleskapet. Åpnet glass med jalapenos har jeg ikke testet holdbarheten til, men jeg har et tips: legg 2-3 ringer av jalapenos i hvert rom i en isbitform, trekk en brødpose e.l. utenpå formen og frys dem ned. Da holder de seg lenge. De blir litt myke ved opptining, men smaker som før. Fordelen ved å fryse dem ned på denne måten er at man kan ta opp litt og litt til tining. Endret 9. januar 2017 av Margit Spat
pingeling Skrevet 9. januar 2017 #18 Skrevet 9. januar 2017 (endret) Se, lukt og smak er det beste tipset. Det er altfor kort holdbarhet oppgitt på mange varer fordi produsentene vil sikre seg, og i tillegg er det vel til deres fordel at vi må kjøpe ny tacosaus hver uke. Så lenge man oppbevarer ting kjølig og mørkt, og i tillegg ikke tilfører urenheter (bruke rene gafler, skjeer) så har en del ting lengre holdbarhet enn oppgitt. Husker ikke hvor lang tid etter jeg har spist tacosaus, men minst en uke, og syltet jalapeno holder seg gjerne i noen uker. Det er jo derfor ting syltes for å øke holdbarheten. Så lenge det ikke er spor av urensligheter og det lukter og smaker normalt så ville jeg spist det. Endret 9. januar 2017 av pingeling 2
AnonymBruker Skrevet 11. januar 2017 #19 Skrevet 11. januar 2017 Mine står lengre😳 Har nok åpent glass i ca 1 mnd, ikke merket noe til at det ikke smaker som det skal. Sjekker alltid det åpne glasset før jeg spiser. Anonymkode: 6538f...66a 1
Djungelvrål Skrevet 11. januar 2017 #20 Skrevet 11. januar 2017 Tacosaus hiver jeg ut etter ca 14 dager, jalapenos på glass kan stå i måneder. De er jo syltet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå