AnonymBruker Skrevet 5. januar 2017 #1 Skrevet 5. januar 2017 Jeg har (blant annet) som nyttårsforsett å rydde opp i fryseren. Mesteparten er greit å bruke, men jeg har veldig mye "halvspiste" kyllingbryst. Alle av god kvalitet (Stange, Liveche). Alle er ferdig stekt. Tips til bruk? Ikke (kald) salat. Anonymkode: e91b3...94b
AnonymBruker Skrevet 5. januar 2017 #2 Skrevet 5. januar 2017 Du kan dele dem opp og bruke i pastasaus, omelett, wraps, quesillada, tacos, ovnsform, gryter, sandwich, baguetter etc. Anonymkode: 926b7...d95
Chenet Skrevet 5. januar 2017 #3 Skrevet 5. januar 2017 Kyllingsuppe? Du tilsetter kyllingen når suppen er nesten ferdig, wok der du også venter med å tilsette kyllingen tilslutt sånn at den blir varm. Lage vårruller, sommerruller etc.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå