AnonymBruker Skrevet 4. januar 2017 #1 Skrevet 4. januar 2017 Greia er at jeg lagde kyllingfilet igår, og stekte den bare sånn uten noe krydder osv. Tok den fram idag(la den i matboks), men den smaker nesten ingenting. Hva tilsetter dere? Noe krydder/saus? Anonymkode: ec4c9...de9
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2017 #2 Skrevet 4. januar 2017 Kyllingkrydder er snadder Anonymkode: f97fc...d7b
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2017 #3 Skrevet 4. januar 2017 39 minutter siden, AnonymBruker skrev: Kyllingkrydder er snadder Anonymkode: f97fc...d7b Bare det? Anonymkode: f97d6...3b9
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2017 #4 Skrevet 4. januar 2017 Pleier ikke å spise kyllingfillet uten tilbehør. Hva spiser du til da? Anonymkode: 3af8e...a86
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2017 #5 Skrevet 4. januar 2017 Sursøt saus er jo veldig godt. Ellers så har jeg jo salt og pepper på før jeg steker den. Evt chilikrydder og paprikakrydder under steking. Tar igrunnen det jeg har. Anonymkode: d50aa...f58
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2017 #6 Skrevet 4. januar 2017 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Pleier ikke å spise kyllingfillet uten tilbehør. Hva spiser du til da? Anonymkode: 3af8e...a86 Spiste den bare sånn. Uten noe krydder haha. Hva har du da? Anonymkode: f97d6...3b9
Skelly Skrevet 4. januar 2017 #7 Skrevet 4. januar 2017 Skjærer en "lomme" i kyllingbrystet, har i litt urteost og surrer rundt litt bacon og steker. Ellers så kan jeg ha på estragon en gang, rosmarin en annen, og paprikapulver en annen gang igjen. Hender jeg blander litt men har aldri så mye krydder at det bare smaker krydder. Noen ganger dynker jeg den i sitron eller lime også eller kokosmelk, men da har jeg ikke noe krydder. Bare grønnsaker Prøv deg frem. Kylling går bra med det meste 3
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2017 #8 Skrevet 4. januar 2017 50 minutter siden, AnonymBruker skrev: Bare det? Anonymkode: f97d6...3b9 Dersom du spiser kun kyllingen uten tilbehør synes jeg det er nok ja. Stekes i smør da selvfølgelig Ellers er det også nevnt med ost i den, bacon surret rundt. Det er snadder delux! Anonymkode: f97fc...d7b 1
Gjest Raptuza Skrevet 4. januar 2017 #9 Skrevet 4. januar 2017 Prøv med kvitløkspulver, salt og pepar
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2017 #10 Skrevet 4. januar 2017 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Greia er at jeg lagde kyllingfilet igår, og stekte den bare sånn uten noe krydder osv. Tok den fram idag(la den i matboks), men den smaker nesten ingenting. Hva tilsetter dere? Noe krydder/saus? Anonymkode: ec4c9...de9 Ingenting. Er svært sensitiv i munnen og kylling naturell er en av få ting jeg kan spise, enten kokt, stekt, stekt i ovnen sammen med poteter og grønnsaker med oljer m.m. forsk deg frem. Anonymkode: 40cfc...7a7
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2017 #11 Skrevet 4. januar 2017 5 minutter siden, Raptuza skrev: Prøv med kvitløkspulver, salt og pepar Ikke testa. Er det bedre enn kylling med kyllingkryder f.eks? Anonymkode: f97d6...3b9
Gjest Raptuza Skrevet 4. januar 2017 #12 Skrevet 4. januar 2017 Betre eller betre. Det smakar annleis, men godt. Du må nesten testa det ut sjølv.
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2017 #13 Skrevet 4. januar 2017 Jeg snur helt på flisa og bruker innimellom kylling som tilbehør til grønnsaker. Grønnsaker er alltid hoveddelen av middagen, og så tilsetter jeg fersk hvitløk, chili og ingefær. Og aller helst fisk til. En sjeldent gang kylling om jeg har råd til f.eks Stange kylling. Spiser ikke Prior. Anonymkode: 0386f...fd4 1
Ardwinna Skrevet 4. januar 2017 #14 Skrevet 4. januar 2017 Mine favoritter er sambal oelek, hvitløk, rosmarin og karri. Ikke alle på en gang da! Det er bare å prøve deg frem med forskjellige kryddertyper og smaker. Mulighetene er nesten uendelige Når jeg blir matlei eller vil finne på noe nytt, googler jeg oppskrifter. Har funnet mange favorittoppskrifter på den måten. 1
AnonymBruker Skrevet 4. januar 2017 #15 Skrevet 4. januar 2017 GRILLKRYDDER og PIFFI KRYDDER. Det er hva jeg kaller snaddermat. Snadder til den store gullmedalje. Med bærnesaus og påmmfri. Prøv det da vel..... Du vil ikke angre. Jeg lover.... Anonymkode: f47c4...5b0
Littlewife Skrevet 4. januar 2017 #16 Skrevet 4. januar 2017 1. Krydre godt med salt og pepper. Lag et snitt i siden og stapp inn grønn pesto og mozarella. Snurr en bacon rundt og legg den i ovnen på 180. Bruk steketermometer og ta den ut når den når 65 grader. 2. Ta kyllingen ut om morgenen. Bland sammen soyasaus, olivenolje, basillikum, salt, pepper, paprikakrydder, hvitløkspulver, løkpulver og timian. Smør denne mølja godt inn i kyllingen og la den ligge i det i kjøleskapet frem til middagen. Stek på samme måte som i nr 1. 3. Kok opp to liter vann. Smør fileén inn i karry, salt, pepper, honning og berbys sennep. Pakk den stramt inn i gladpack, også stramt inn i folie. Så legger du alle disse "klumpene" i kjelen med kokende vann og lar det boble i 25 minutter. Hvis fileene er veldig store bør de koke lenger. Kooos deg. Server med ris og en saus, og gjerne en god salat med avokado og mango med karry dressing. 1
pika Skrevet 4. januar 2017 #17 Skrevet 4. januar 2017 Chili (eller chilikrydder), paprikakrydder, salt, pepper, noen ganger hvitløk..
Gjest Supersol Skrevet 4. januar 2017 #18 Skrevet 4. januar 2017 Salt, pepper, fersk chillipepper og fersk hvitløk.
AnonymBruker Skrevet 5. januar 2017 #19 Skrevet 5. januar 2017 Lager et snitt i kyllingen, legger ost inni (kremost eller brie, digg uansett!) og surrer rundt bacon eller spekeskinke. Har den i panna for å få litt farge og steker ferdig i ovnen etterpå. Skjærer opp i små biter, steker med krydder som chili, hvitløk, paprika, salt, pepper og hva enn man liker, har i en skvett fløte eller kokosmelk. Sjelden vi spiser ren kyllingfilet, lager nesten alltid ei gryte eller som nevnt over. Kylling "naturell" smaker jo nada. Anonymkode: a8592...b34 1
AnonymBruker Skrevet 5. januar 2017 #20 Skrevet 5. januar 2017 Lager snitt i kyllingen som jeg fyller med mozzarella og pesto. Surrer i spekeskinke før jeg steker den på pannen. Så i ovnen etterpå til den er ferdig stekt Anonymkode: e03c8...e2e 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå