AnonymBruker Skrevet 4. januar 2017 #1 Skrevet 4. januar 2017 Jeg er ikke den mest tålmodige på kjøkkenet og driver og lager nanbrød nå. Dessverre glemte jeg av at gjæren skulle opp i det lunkne vannet som jeg siden skal ha i deigen. Jeg helte gjæren rett opp i deigen... Vil den heve likevel når jeg heller opp i det lunkne vannet, eller er det et must at den må løses opp i vannet først. Hilsen frk utålmodig Anonymkode: d89c9...158
dillyduzit Skrevet 4. januar 2017 #2 Skrevet 4. januar 2017 Så lenge du har fingervarmt vann i deigen, vil den heve. Sett på lunt sted (forran en ovn, på baderomsgulvet om du har varme i det, varmepumpe, peis etc) da hever det veldig mye fortere. Ellers, med naan gidder jeg rett og slett ikke å heve så veldig lenge, likevel får de det riktige utseendet, og smaker som naan.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå