Gå til innhold

Gjær og heving


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg er ikke den mest tålmodige på kjøkkenet og driver og lager nanbrød nå. 
Dessverre glemte jeg av at gjæren skulle opp i det lunkne vannet som jeg siden skal ha i deigen. 
Jeg helte gjæren rett opp i deigen... Vil den heve likevel når jeg heller opp i det lunkne vannet, eller er det et must at den må løses opp i vannet først. Hilsen frk utålmodig

Anonymkode: d89c9...158

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Så lenge du har fingervarmt vann i deigen, vil den heve. Sett på lunt sted (forran en ovn, på baderomsgulvet om du har varme i det, varmepumpe, peis etc) da hever det veldig mye fortere. 

Ellers, med naan gidder jeg rett og slett ikke å heve så veldig lenge, likevel får de det riktige utseendet, og smaker som naan. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...